Malena Ernman kommer att gå långt



Vad tror ni? Kommer hon att vinna i Eurovision? En härlig låt som jag tror kommer att gå långt men Turkiets kommer att komma längre.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Väntar på spöktimmen



I dag har jag haft en riktigt skön dag. Bara slappat i soffan ocn njutit av TV:n. Känns himla nice och skönt nu. Sitter och väntar på spöktimmen eller rättare sagt på serien "Hemsökta hus". En brittisk serie om byggnader som hemsökts av andar. En del är goda och en del onda. Serien är helt underbart bra. Älskar sånna här program om andar och otyg. Det är nästan så jag får rysningar efter ryggen. Brukar ligga hopkrupen i soffan med filten tätt omsluten. Man vet ju aldrig vad som kan ta tag i en om man har fötterna utanför täcket. Tror stenhårt på att det är på riktigt, det som man ser i serien. Ja ja jag vet att många av er bloggläsare tycker det är bulshit men jag tror på andar. Både på onda och goda. För en massa år sen så sov jag över i den berycktade spökprästgården i Borgvattnet och det hände saker där. Brukar ni se programmet? Vad tycker ni? Så nu är det bara att vänta på nästa upplaga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Paris säljer brillor


posh24.se

Nu har superkändisen och Hilton bruden Paris slagit sig in på ytterligare en marknad. Nämligen solbrillor. I går hade hon ett lanseringsparty på Bungalow 8 i New York. Fast vart fan är solbrillorna? Paris hade inte på sig dem när hon klev ut på röda mattan. Kanske hade varit smart att ha på sig ett par eller vad tycker ni bloggläsare? Vad blir fröken Hiltons nästa marknad? Ja det ska bli spännande att se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Vinn Anki Baggers nyaste singel


"Du köper aldrig mig"

Nu ni kära bloggläsare. Nu kan ni vara med om att tävla om att få Anki Baggers nyaste singel "Du köper aldrig mig". Har fått ett exemplar som jag så gärna vill ge till nån av er bloggläsare. Lämna en kommentar här så deltar du i utlottningen. Länkar du också till min tävling i din blogg så har du större chans att vinne. Skriv det i kommentaren här så jag vet att du också länkat.Lycka till!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lögner och skitsnack

Först tänkte jag inte skriva nåt här på bloggen om en bögkille här i stan som sprider ut lögner om mig. Men eftersom det här är min blogg och det handlar om mitt liv så tycker jag att jag ni läsare borde få reda på det. Han sprider ut att jag skulle ha alkoholproblem. Självklart är det ren och skär lögn. Om jag skulle ha det så skulle jag knappast ens ta upp det här på bloggen. I grund och botten handlar det om att han är avundsjuk på mig för att jag är en offentlig person som folk gillar.  Bara för att man gillar att  ha kul så har man alkoholproblem? Nä nä. Det är så himla trist och så typiskt för en liten stad. Det finns alltid nån eller flera som bestämmer sig för att svärta ner nån som de är avundsjuk på. Han får väl inte den uppmärksamhet som han suktar efter och då måste han försöka skada nån som får det. Men det är tur att jag är stark och vet mitt värde och hur jag partar. Har fått otroligt mycket stöd från mina vänner och deras stöd gör mig stark. Personen ifråga känner jag väl och jag är super allergisk mot honom. Det tål han inte. Några har gått på hans skitsnack men majoriteten tror inte på hans lögner. Det värmer och känns underbart skönt. Jag tänker inte göra som han och nämna namn här. Men han läser säkert det här och det hoppas jag också. Det är han som det är mest synd om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Singeln från Ankie Bagger har kommit


Foto: Stefan Falkelind

För nån dag sen så damp det ner ett vadderat brev i mitt brevinkasst. Misstänkte genast vad det kunde vara. Hade väntat på det med otålighet. Jepp, singeln som jag skulle få av Ankie Bagger. Mycket riktigt så var singeln i kuveret. Jippi!!! Hon hade varit så himla gullig och signerat den också. Puss på dig!! I brevet låg en singel till. Den ska jag lotta ut här på min blogg. Singeln åkte direkt in i datan och volymen skruvades upp. Förväntningarna var stora på hur den skulle te sig. Blev verkligen impad när låter pumpade ur högtalarna. Den är verkligen i klassisk Ankie Bagger stil. En riktig discodänga som fastnar direkt på näthinnan min. Verkligen en låt som jag gillar och som jag tror kommer att köras på dansgolven runt om i Sverige. En perfekt låt att dansa loss till när man ska ha party. I morgon startar jag tävlingen där ni kära bloggläsare kan vinna hennes nya singel, så kika in här vet ja.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vilken succe det blev



I dag är de söndag och i fredags så brakade Club Alexi igång i Sundsvall. Självklart var jag på plats där och slog klackarana i taket. Först blev det en förfest i lägenheten där jag bodde. Eller rättare sagt så blev det en himla lugn förfest. Vi satt och softade i soffan och glodde på TV. Men inte gjorde det nåt. Lite vin och sen skjuts in till stan och Stadshuset. Hade lite förväntningar på hur premiären skulle bli men blev verkligen totalt överaskad när jag såg att det var super mycket folk där. De hade verkligen lyckats. En stor kram till arrangörena!! Jag kommer att komma dit på nästa klubbkväll, det är garanterat. Vilka roliga människor man träffade på. En del kände man sen förut och en del var nya ansikten. Varvade dansgolvet med att vara ute och lufta sig. Det var verligen en superkul kväll. Sen så när de stängde så blev det så att jag stannade i stan istället för att åka ut till lägenheten. Kändes himla skönt det istället för att försöka hitta taxi och åka ända utanför stan. Det blev en himla mysig natt he he.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Sundsvall nästa

Har varit i valet och kvalet om jag skulle fara till Sundsvall i helgen. Det är ju premiär för Club Alexis där. Men nu så har jag bestämt mig. Det blir Sundsvall. Har fått två erbjudanden om skjuts dit och hem. Tog ena erbjudandet, för jag kan ju inte dela på mig. Känner de killarna väl så resan kommer att bli super kul. Sen så fick jag två erbjudanden om boende så det är också ordnat. Kan det bli bättre? Tänkte träffa lite nytt folk och min gamla klasspolare från gymnasiet. Sen så ska det bli superkul att gå på Club Alexis och se hur de fixat med allt. Har lärt känna N som bor i Sundsvall och han ville träffa mig. Inte ensam utan det är ett gäng som jag också ska träffa samtidigt. Det är underbart nice med nya personer. Som jag fattat det så är de himla mysiga och skojsiga. Men man får väl se ha ha. Åker i eftermiddag, Rapport kommer här sen. Ska försöka blogga från Sundsvall. Får se om jag får tag på nån dator men det ordnar sig säkert. Nån mer som ska på Club Alexis?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

En brytning

Klockan är så där efter 10. Det är som man behagar. Är mitt uppe i en brytning i mitt liv. En annan riktning på livet helt enkelt. Jag tror att man kommer till såna vägskäl många gånger i livet. Nä det är inte nån kris man är inne i utan mer att jag stannar upp och funderar på vart jag är på väg och främst vad jag vill göra i livet. Det händer mycket med mig nu. Har ett jobb som jag älskar. En arbetsgivare som är underbar. Ägnar mycket tid åt bloggen. Gör mer och mer saker för min egen skull. Har i över 20 års tid ägnat nästan all min fritid åt andras intressen. Åt djuren och oss mänsliga. Nu känner jag att det är dax att jag gör lite mer för min skull. Att göra saker som gynnar mig själv. Känns skönt att kunna göra det mer nu. Att gå sin egna väg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Tufft vårmode


Med hela kittet. Foto: H&M

498 riksdaler.Foto: H&M

249 spänn för tröjan. Foto: H&M


Byxan kostar 249:- Foto: H&M

Mmm. Jag bara älskar det här vårkittet för oss killar. Enkelt men samtidigt tufft. H&M kan det här med kläder och stil. Underbar gråfärg på både kavaj och byxorna. Helt i min stil och smak. Snygg passform på båda plaggen. Älskar knapparna på tröjan, speciellt när de även sitter på ena sidan av kragen. Tufft som bara den. Helt rätt prismässigt också. Så jag skulle kunna ha råd med hela vårkittet. Praktiskt är att man kan ha det både när man går ut på party som till vardags. vad tycker ni om plaggen? Älskar när ni kommenterar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kranstycke med färg



Man ska inte höja på ögonbrynen när man kollar in allt vad de kommer på. Var in och glodde på etrendstore.se nyss och började små le när jag upptäckte att man kunde köpa ett vattenmunstycke som ändrar färg om det är kallt eller varmt. Jäkligt coolt eller hur? Dessutom är det rätt så praktiskt också då man inte behöver stoppa fingret under kran och riskera att bränna sig. Skulle vara så nice när vattnet lyste varje gång man spolade i kranen. Jag måste bara ha ett sånt här stycke. Vad tycker ni kära bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fick glass av chefen

Har haft en skön dag med mycket sova och TV tittande. Man behöver ha riktiga slödagar ibland. Har tänkt på godis hela dan så alldeles nyss tog jag krafterna och knatade iväg till affären. Hade inte så mycket att handla för så jag funderade på chokladkaka eller glass. Hmm vilket skulle man ta? Mitt bland kunderna stötte jag på min chef. Han höll på att handla mat. Vi surrade lite om helgen som varit. Han undrade vad jag tänkte köpa och jag sa att det skulle bli glass eller godis. Han tyckte att glass var bäst och han bad mig följa med till glassdisken. Väl där var jag velig om vad jag skulle köpa för glass. Till slut blev det glass med skogsbär. Älskar den glassen som bara den. Vi gick till kassan och han ville betala min glass. Protesterade lite för jag tyckte att jag kunde betala den själv men han ville bestämt bjuda på den. Blev jätteglad över det. Han är helt underbar person. Så himla snäll och omtänksam. En superbra chef. Den bästa man kan ha. Vad äter ni framför TV ikväll då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vem håller du på?



Nu sitter jag och glor på melodifestivalen, helt alone. Känns himla skönt och mysigt. Det fatts bara en chipspåse. Funderar starkt på att skynda mig till affären och köpa mig en innan det här spektaklet är över. Tycker det överlag är en jäkligt bra final. Bra låtar förutom vissa då. Undrar vem som vi kommer att skicka till Moskva? Jag vet inte än vilken som jag tycker är den bästa. Svårt det här att välja. Föresten brukar den jag tycker inte vinna. Alcazar, Sarah och Måns gillar jag skarpt. Är nöjd om nån av dem vinner. Vilken håller du på? Jag vill veta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En reklamsäljare dök upp



I går kom en tjej förbi jobbet. Det visade sig att jag kände henne. Inte så väl men ändå. Hon jobbade för radistationen One FM och ville sälja radioreklam. A sa att hon skulle prata med mig och att jag fick bestämma. Vilket förtroende alltså. Det kändes underbart bra att få det. Vi satte oss ned och hon berättade om kampanjen. Det var ett himla bra pris på reklamkampanjen men sen kände jag att "vi" inte hade råd med radioreklam just nu. Det är ju kristider och så. Ska träffa henne idag och säga det. Måste också höra med A om han har kvar restaurang loggan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu ska man undersöka mig

Fick precis ett kul telefonsamtal. Det var från ett undersökningsföretag och de ville undersöka mig. Nä, nä inte så där fysiskt och kroppsligt. Det var så att de undrade om jag ville vara med i en sån där produktundersökning. Dessutom skulle jag få betalt för det också. Självklart så sa jag ett högt JA. Dessutom så passade jag in i deras kriterier. Det ska bli himla spännande att se vad man ska testa för nåt och vad man får i penning fickan. Jo visst fick jag reda på lite vad man skulle få testa. Så nu är det bara att vänta på mail från dem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Snälla, snälla låt inte Ugglan vinna



Vilken besvikelse det blev för mig igår kväll. Hade sett fram emot att glo på melodifestivalen. Det skulle bli en skön hemma kväll framför TV burken. Hade bäddat ner mig i soffan och så började spektaklet. En del av låtarna hade jag hört tidigare men några var nya för mig. Väntade med spänning på att få höra Caroline af Ugglas låt. Så plötsligt stod hon på scenen. Anade på nåt vis att  att den inte skulle falla mig i smaken när jag såg låt titeln "Snälla, snälla". Helt riktigt. Ett bottennapp som få. En text som hela tiden upprepade samma ord, snälla. Det blir tröttsamt att höra en sån refräng när melodin är så seg så man nästan somnar. Hennes röst är verkligen speciell. Helt värdelös tycker jag. Låter som hon rökt på i en vecka minst. Det som var positivt var hennes snygga klänning. Den var läcker och cool men stövlarna. Nä de går fet bort. Så snälla, snälla, snälla rösta inte på Ugglan när finalen kör igång i Globen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Ska få Anki Baggers nya singel



Kan inte hålla mig tills jag får Anki Baggers nya singel, i brevlådan. Det var för en massa härrans år sen som jag och hon gjorde en visit på en rävfarm utanför stan. Tror inte stället finns kvar nu. Hoppas i allafall på det. Så jag slängde iväg ett mail till henne och undrade om jag kunde få hennes nya singel. Visst det var inga problem så den ska väl dimpa ner om nån dag. Hon är helt fantasktiskt gullig och jag älskar musiken hon har gjort. Nu håller hon på att göra comeback efter att ha varit borta från rampljuset ett bra tag. Äntligen säger jag. Anki är även intresserad av att uppträda på YranPride i slutet av juli här i Östersund. Måste passa på att fråga er kära bloggläsare. Vad tror ni om det? Vill ni att hon kommer upp då? Lili o Susie gör samma sak och försöker göra comeback. Ni har säkert inte missat att de var med i melodifestivalen i år? Skulle ni vilja se de också på YranPride scenen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lite studiebesök i morgon blir det

Det var så roligt på jobbet i dag. Jag höll på att torka borden. Nä det var inte det som var det roliga utan när min arbetsförmedlare tittade in som hastigast. Hon sa i förbi farten att hon och några jobbcoacher skulle komma förbi i morgon på en liten visit för att se min arbetsplats. Blev himla glad över det. Det ska blir himla nice och roligt i morgon att få träffa de och få berätta om restaurangen. Vi har också bestämt att vi ska ändra på en del priser. Det är ju lite krisit just nu i världen och Sverige. Så det blir till att ändra lite siffror på menytavlorna. Är det krisit för er också?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Sammandrag av fredag och lördag


Foton: Stefan Falkelind

Bättre sent än aldrig. Eller hur? Här kommer lite bilder från fredagen och lördagen. I fredags fick jag storfrämmande av J,A och M. De hade rest långväga för att hälsa på mig på min lilla ö. J känner jag sen många år men A och M hade jag aldrig träffat förut så det blev himla spännande och roligt att möta dem. Allihopa är underbara människor. Så goa och mysiga. Trivs verkligen med dem. Fredagen blev en hemmakväll i min lilla lya. A och M fick ta sängen så tog J och jag soffan. Självklart att gästerna får ta sängen. Här är lite bilder från fredagen.



Lördagen började för min del med en inspirationsdag. Fast visst var jag redan inpirerad när jag hade så bra gäster hemma. Men nu skulle jag få lite inpiration genom föreläsningar om RFSLs arbete. Mycket riktigt blev det en superlyckad dag och jag kände mig nöjd. Sen var det bara att knalla hem och fixa till sig inför Club Alexis festen. Så här kul hade vi hos mig innan.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,





RSS 2.0