Show me heaven Lili o Sussie



Mina favvo artister är Lili o Sussie. De är så snygga och proffsiga på scenen. En riktig fröjd att höra och se dem. Blev superglad när jag fick reda på att de skulle vara med i Melodifestivalen. Det gick ju som bekant bra för dem också. Så här bjuder jag på videon från Melodifestivalen. Vad tycker ni om dem?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Tonight Show utan Jay Leno


posh24.se

Enligt US Weekly så kommer vi inte att se Jay Leno i Tonight Show något mera. Han har lett showen i hela 17 år nu och lämnar över till Conan O' Brien. Det är bra det. Jag har aldrig gillat Jay Leno. Han är bara för tråkig och jag blir så less att titta på honom när han fjantar sig. Conan O' Brien är däremot underhållande och rolig, så det blir helt perfekt att han tar över tronen. Eller vad säger ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Vilken natt det blev

Jobbade igår natt på restaurangen. Fasiken vad mycket folk det blev som skulle ha mat. A levererade mat på löpande band och jag tog pengarna. Pengarna bara rasade in och jag kände mig hel nöjd. Det är så typiskt när folk är fulla att de försöker tränga sig genom att sträcka fram pengar eller kort och sen tror de att de ska få mat fortare. Nä nä det går inte. Det var en tjej som ställde sig längst fram och sa att hon inte fått sin mat som hennes polare beställt åt henne. Icke sa Nicke, de var ingen mat beställd åt henne. Hon försökte lura till sig gratis käk. Men det gick vi inte på. Hon började svära och kalla stället för ett skitställe och att hon blivit lurad. Men sen så var det en kille som kom fram och betällde mat åt båda och då var hon tyst som i graven. Det är så himla lågt att försöka lura till sig gratis käk på en restaurang bara för att det är mycket folk som köar. Eller vad säger ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Dagens dikt



Sol
Solar
Strålar
Värme
Glädje
I solens strålar värmer jag mig och glädjen över livet infinner sig
Att dela solens strålar med nån som älskar mig
Glädjen skulle vara större om jag fick göra det med dig
Så lägg dig ned bredvid mig och låt solens värme sprida sig

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jobbar natt igen

Var en sväng på stan idag. Skulle med ett papper till försäkringskassan. Äntligen hade de öppet. Sen tog jag en sväng till mitt jobb och drack kaffe. Kollade på nätet efter stolar till restaurangen. Hittade riktigt snygga och läckra stolar. Så sen kommer det bli riktigt snyggt med nya stolar. Knatade hem i solskenet och nu sitter jag och inväntar tills jag ska jobba. Jobbar inatt och ska servera fulla personer. Känner mig laddad inför natten. Vad gör ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Matkunderna blir lurade



Det är dyrt att handla mat. Men man måste ju det tyvärr. Bröd är en grej man oftast behöver. Det finns mängder av olika brödsorter och tunnbröd är en av dem. Det finns billigare och dyrare. Här på Frösön på Konsum såg jag en skylt för ett av de billigare sorterna. Men i backen så låg det ett mycket dyrare tunnbröd. Ingen prislapp på den inte. Varför? Jo det är uppenbart att de försöker lura  kunderna att köpa det dyrare. För det är inte första gången som det händer. Hemköp i stan gör på samma sätt. Så se upp när ni handlar tunnbröd. Kolla märket och prislappen. Butikerna vet att det är många som inte kollar vilket märke de köper eller vad de får betala. Lägg av med att lura era kunder, Konsum och Hemköp. Skärp er.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Coola ner dig Ellen



Visst har ni glott på talkshowen, Ellen DeGeneres show? Har sett den ett antal gånger och varje gång blir jag lika irreterad. Hon är så jobbig med sitt spexande. Undrar om hon druckit för mycket kaffe eller nåt. Bättre om hon sitter ner hela tiden istället. Hon försöker vara så himla cool och tuff fast det blir bara fjantigt. Överspelat helt enkelt. Men det är typiskt för en amerikansk talkshow. Allt ska vara så överdrivet och publiken ska skriva och leva om.  Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Slut som artist

Sov länge idag. Det behövdes efter att ha jobbat natt. Kvällen började lugnt men jag visste att det inte skulle vara så hela natten. Nattklubben Marite hade öppet fast det var en vanlig måndag och massor av studenter partade där. Vi var den enda kebabrestaurangen som hade öppet så vi väntade mycket studenter. Mycket riktigt. Efter två när nattklubben stängt, så välde det in fylla studenter som skulle ha mat. Det blev körigt med alla som skulle betala med kort. Den ena skulle betala för två, den andra skulle beställa mer och den tredjes kort fanns det inga pengar på. A och M fixade käket och jag hade hand om kassan. Det kändes himla bra att det var så uppskattat av studenterna att vi hade öppet. De andra kebabställena visste nog inte om att Marite hade öppet. Ha ha säger jag bara.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Nu säljer jag tändare med lyse


Foto: Stefan Falkelind

Nu har jag börjat att sälja coola tändare med lyse. Det finns olika modeller. Här ovan ser du en. Har den i rött och svart också. Lyset sitter under så det blir som en liten ficklampa med blått neonljus. Det finns även de som det blir en figur när man lyser, typ en rockande bäbis. Häftigt och coolt att ha med på partyt eller ge bort i present. Jag säljer de för 20 spänn. Bor du i Östersund eller i närheten så kan du maila till mig så kan du komma in till stan och köpa av mig direkt. Befinner du dig längre ifrån kan du beställa på min mailadress så skickar jag dig tändare. Då tillkommer porto och kuvert. Beställ på [email protected]

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Här bor Hollywood kändisarna


posch24.se

Här i  Toluca Lake utanför Los Angeles sloss Hollywood kändisarna om att få bo. Ashley Tisdale och Jason Priestley kan man få en skymt av här om man har tur. Visst är huset vackert och verkar himla mysigt. Fast det kostar mycket kan jag lova.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

I dag ska jag slappa

I dag ska jag ha en riktig slapp dag. Ska bara försöka njuta av dagen och av det underbara vädret. Var ut på balkongen och kände värmen från solen. Helt underbart. Jobbade natt så jag känner att jag vill ägna tid åt mig själv. Egentid som de säger. Det kommer nog att bli en del tid framför datan misstänker jag. Bloggen ska skötas och så ska jag chatta med mina polare. Skulle gärna ta en fika med nån. Bara sitta och dricka kaffe och surra. Det är verkligen underbart härligt. Men vem ska man göra det med? Vad ska ni göra idag då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fan va bra Lady Gaga är



Gillar den här brudens musik ännu mer nu efter att ha lyssnat igenom lite låtar. Här bjuder jag på "pokeface". Älskar den låten och den här videon är grym. Eller vad säger ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kolla in Douglas Berkös kollektion



Blev riktigt glad när jag bläddrade i gratis tidningen Stan i dag, som ges ut här. Hittade en artikel om Douglas Berkö som disignar egna kallingar. Fan va kul helt enkelt. Roligt för att han bor i Östersund och för att de är riktigt snygga. Jag skulle lätt kunna använda dem och det ska jag också göra. Han har en egen webshop där man kan handla hans kallingar eller det andra han säljer. Lokala företagskillar ska man uppmuntra. Eller vad tycker ni om hans kollektion?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fräscha upp dina sneakers


Här kommer ett tips för dina älskade sneakers. Har du använt dem flitigt så brukar de bli lite solkiga. Fräscha upp dem genom att tvätta dem och byt snörena. Eller borsta dem. Testa gärna med lite mer färgglada skosnören eller var lite vågad och sätt dit smala kedjor istället. Garanterat att folk kommer att glo på dina fötter då.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Försäkringskassan måste ha fått ett frispel

Försäkringskassan måste fått ett frispel. Knallade in till stan idag för att gå dit och hämta ett papper. Men det visade sig att det inte fanns en själ där som man kunde prata med. Nummerlappsbehållaren var övertäckt med ett plastfodral. Men va fan det är ju en vanlig dag idag och de ska väl ha personal där eller hur? Jäkligt sne blev man. Så nu får jag gå dit på måndag igen. Dåligt,dåligt försäkringskassan. Skärp er för fan. Men det andra som jag gjorde var bra iallafall. Skaffade mig lite häftiga tändare med lyse på som jag ska sälja. Nån som vill köpa?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En skön hemmakväll

Hade tänkt gå ut på Plaza ikväll. Hade ställt in mig på det. Klev upp ganska sent efter att ha jobbat natt. Kom inte i säng förrän klockan nästan var sex på morgonen så då ville jag sova ett tag idag. Men ju mer dagen gick så minskade viljan att parta. Dessutom är det ju röd dag så inget bolag var ju öppet. Inget dricka hemma heller. Så jag bestämde mig för att inte festa ikväll. Så det blev en skön och avkopplande hemma kväll med chips,godis och dricka. Det är ju bättre att vara pigg imorgon så jag kan utnyttja dagen bättre. Vad har ni gjort?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Yran artisterna klara


Lady Gaga

Nu är det spikat och klart med alla artister till Yran. Det är en spännande läsning. Själv tycker jag det känns som det är bättre artister i år än förra. Självklart är smaken delad som toppen på ett hårstrå. Världsartister, nationella och många lokala. Lady Gaga är den största världsartisten som dyker upp. Hon är jäkligt bra och har en underbar utstrålning. helt i min smak. På den svenska fronten kommer vi att få se Titiyo och Lena & Orup bland några. Mina favvosar bland svenka artist eliten. Av de lokala banden så är det inga som jag känner till. Fast jag är inte så insatt i det lokala. Längtar verkligen till att Yran ska dra igång. Ja torget kommer att vara fullt användbart under Yran har man lovat. Skulle bara fattas. Vilka Yran artister är era favvosar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Klart med årets Pride-låt


Marit Bergman

Ja nu är det klart med årets pride-låt. Eller rättare sagt, det är klart vem som ska göra den. Allas vår Marit Bergman har fått äran. Jag är inte så himla förtjust i hennes musik men den duger iallafall. Ska bli riktigt spännande att få höra resultatet av skriverierna. jag tror det kommer att bli en guld låt. Känner på mig det. Marit Bergman är duktig. Stockholm Pride drar igång i slutet av juli. Nä jag ska inte dit om ni undrar. Jobbar då.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I valet och kvalet

Börjar inte jobba förrän klockan sex ikväll. Sitter här hemma i min lya och funderar på om jag ska kila in till stan och gå till försäkringskassan. Behöver ett papper från dem så jag får några pengar som jag ska ha av dem. Måste också lämna in ett kontokort som jag hittat. Men jag känner inte direkt för att kila in till stan och fixa sakerna idag. För då måste jag först in och sen hem och sen in till stan igen. Känns lite för jobbigt. Tror nog jag sparar mig tills imorgon för då är jag ledig hela dan och kvällningen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Efterfest hos mig


Inte jag på bilden. Foto: Stefan Falkelind

Var en sväng på Plaza i fredags. Snacka om att det var folk där. Fast det är ju inget ovanligt. Plaza är nog stans mest populära ställe. Jag älskar att vara där. Har så jäkla kul. Så också i fredags. Träffade som vanligt en massa goa personer. Träffade några som ville hänga på på efterfest så när klockan blivit över två så åkte hela gänget och jag iväg på efterfest. Jäkligt kul blev det. På laptopen spelades det en salig blandning. Allt från Diamond Dogs till lite åt hårdrocks hållet.  Några ville gå och lägga sig så vi andra åkte till mig och fortsatte att parta. Vi hade jäkligt kul hos mig också. Lite show blev det he he. Ni ser bild beviset.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Rätt låt vann



Jaha, så var eurovision song contest över för den här gången. Missade hela spektaklet igår. Grämer mig lite över det och att jag missade att se Nordman på Kärnan. Skulle ju fota lite också. Jag höll på Sverige och Malta men trodde inte att Sverige skulle vinna. Nu vann ju Norge. Håller med om att det var en bra låt och den vann nog för att det var en så ung och snygg kille som sjöng den. Så i år så vann rätt låt. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Vinn ett par kallingar från FRIGO


De här kan bli dina.

Har ni varit nyfikna på vad det är för ny tävling jag ska dra igång här på bloggen? Nu behöver ni inte tänka mer. Här kommer den. Tävla och vinn ett par kallingar från FRIGO. Deras kallingar är av en underbar kvalite och underbart sköna mot kroppen. Jag har själv ett par. Du som vinner får själv välja vilken modell och färg du vill ha. Kan det bli bättre?

Tävlingsregler:
Kika in på FRIGOs site. Klicka här
Skriv en kommentar här och ange hur många olika kallingsmodeller de har och en motivering till varför just du ska vinna ett par.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Vilka affärsideer man får

Kände mig så himla uppåt idag när jag knallade till jobbet. Kände på mig att det skulle bli fint väder och så blev det också. Satt och pratade med min chef och då kom jag på lite affärsideer. Nä nä, jag tänker inte avslöja dem här. Så snart kommer jag att tjäna lite kosing. Det känns helt jäkla underbart bra. Det känns så skönt att göra något åt sig själv och inte bara göra  något åt andra. När det är klart kommer ni att få läsa om det här på bloggen. Money makes the world go around...som Liza Minelli sjunger.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jag håller på Sverige och Turkiet



Snart är finalen i Euorovision ett faktum. I kväll är det andra semifinalen. Första var ingen höjdare. De flesta låtarna var riktigt dåliga så man bara satt och gäspade. Men Turkiets bidrag var superbra. Fartfyllt och medryckande. Tyvärr kommer jag nog att missa semifinalen ikväll. Det är jäkligt synd men har jag tur så hinner jag se lite av den. Jag håller tummarna för att Sverige eller Turkiet vinner i finalen. Vem håller ni på?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

En dödsolycka krävdes

Äntligen backar kommunen och river upp beslutet av släcka ner delar av belysningen. Men det krävdes en dödsolycka först. Det är fördjävligt rent ut sagt att det ska gå så långt innan politikerna inser att de fattat ett idiotiskt beslut. Nu ändrar de sig för att de vill att folk ska känna sig tryggare. Men snälla, snälla, vi sa ju redan från början när de släckte ner att vi kände oss otrygga och ville ha tänt. Men på det örat lyssnade man inte då. Hoppas att de folkvalda lyssnar på oss nästa gång. Man kan ju bara hoppas. Vad tycker ni?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nu blir jag med bärbar också

Snart blir jag med bärbar också. Stöttepå en som jag känner och denne har en bärbar. Jag erbjöd mig att köpa dennes laptop för en strutnsumma. Vi diskutterade priset fram och tillbaka och jag sa mitt slutbud. Sen klubbade vi det. Kan inte bli bättre. Rena rama fyndet för en splirrans ny. Fan va glad man är nu. Ska få den imorgon så då ska ni få se bild på den här på bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vinnare utsedd i singeltävlingen



Nu är tävlingen över om Ankie Baggers nya singel. Vinnaren blev Magdalena Sandström för hennes motivering: "Jag skulle vilja vinna därför att jag har fastnat för henna:-/!! " Ja vissa fastnar för en del låtar och andra för henna färgen:) GRATTIS till vinsten. Maila mig postadressen så skickar jag singeln på posten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det ska vara hela jeans



Det är ju mode med att ha söndertrasade jeans. Kändisar har anammat trenden och klär upp sig på de övre regionerna medans i de nedre ska det vara trasigt. Ja vad säger man, smaken är som baken,delad. Jag tycker inte det är ett dugg snyggt med trasiga plagg överhuvudtaget. Skulle själv aldrig sätta på mig dylikt. Det enda som är bra för min del med dessa trasiga jeans är när de sitter på nån snygg kille. Då är det sexigt som bara den. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu är jag kortförsäljare också ha ha



Skaffade Halebop här på nätet. Jäkligt snabba är de att skicka ut kortet. Det tog bara nån dag innan det damp ned i brevinkastet. Blev lite förvånad när jag öppnade brevet och såg att det var två kontantkort där. Jag som bara hade beställt ett och eftersom man bara får beställa en styck. Tydligen så har jag råkat att klicka i två he he. Men inte gör det nåt. Inte alls. Fast jag behöver varken det ena eller det andra kortet eftersom jag redan har ett annat kort. När jag beställde från Halebop var jag bara intresserad av laddningen som bara kostande 69 spänn tror jag det var fast värdet är 100. Så jag funderade vad jag skulle göra med kontantkorten jag fått. Sen kom jag på att jag kunde sälja dem så igår sålde jag det första. Jag kännde mig riktigt glad då.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

En het natt med jobbet

Nu har jag precis stapplat in på jobbet. Eller ska jag vara petig så kom jag hit klockan sju. Vägen hit var rätt så kylig och lite blåsig. Känns mer som höst ute. Ska jobba hela natten här på Istanbul City så det kommer att bli en riktigt het natt. Radion är på nu med partymusik så det är en bra början. Vad gör ni ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fritt fram för inbrott och överfall



Man baxnar när Östersunds politikerna fattar så korkat beslut att släcka ned stora delar av Östersund. Hur tänker de igentligen? Visst de sparar en slant på det men de verkar inte fatta vad konsekvenserna kommer att bli. Ökade inbrott och människor kommer att bli överfallna på sin väg hem i mörkret. Vad kommer inte det att kosta? Inte bara i rena pengar utan  också i att människor kommer att lida fysiskt och psykiskt. Politikerna blev lite rädda för opinionen och nu kommer det att tändas två helger i sommar. Två helger!! Vad är det för trams. Nej ta er i kragen och riv upp hela beslutet. Lyssna på innevånarna. Det är våra pengar ni bollar med. Vi vill ha det tänt, punkt slut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Fika samtal på bibblan


Foto: Stefan Falkelind

Gav mig iväg för att fika med min kära och underbara författare P. Vi skulle ta en kopp kaffe på Arctura. Har aldrig varit där så det skulle bli spännande att få se utsikten. Den är ju så omtalad. Kom dit och tog hissen upp men det visade sig att det var stängt. Vad paff jag blev. Hade ju knatat ända upp dit. Träffade P utanför och vi tog bilen in till stan och bestämde att fikat skulle bli på bibblan. Ett mysigt cafe mitt i stan. Köpte pankaka. Längesedan jag åt det. Det var gott kan jag lova. Satt där och småpratade om hur vi hade det. Han håller på att skriva en ny roman så han har fullt upp och jag berättade om mitt nya jobb. Solen gassade så vi satt ute fast det var inte riktig sommarhetta än. Sen blev det en sväng förbi mitt jobb och sen hem. Några timmar kvar tills jag ska iväg och jobba natt. Visst blev bilderna bra? Är riktigt stolt över kaffekoppen.


Tärningen utanför bibblan. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Idiotiskt att verandan måste rivas


Ur LT 6 maj

Nu börjar vårt torg i Östersund att få lite fason. Politikern Göte Muren var så himla glad när han provade att lägga ut några av de alla jäkla gula stenarna som ska läggas på torget. Men det kommer att bli dyrare än vad politikerna räknat på. Blir man förvånad? Nä inte alls. Alla de miljoner som torget kommer att kosta kunde man fått så mycket mer för. Men som vanligt när politiker leker med skattepengar så blir det så här. Krogen Simon o Victor har också tvingats att riva uteverandan. Så idiotiskt så man baxnar. Den var otroligt snygg, passade in perfekt på torget och var super mysig. men nej den skulle inte få vara kvar för att torget byggs om. Trodde i min enfalld att den nu faktiskt var en del av fastigheten. Vi innevånare ville ha kvar den. Varför inte lyssna på oss? Eller vad säger ni bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Snygg på stranden


Quiksilver 699 riksdaler


Quiksilver 799 pix


Oneill 699 kronor

Uppercut har jäkligt snygg surfshorts. Jag har valt ut tre par som jag gillar skarpt. Favoriten är nog den vita. Coolt mönster och pistagefärgen är grym. De är de mest populära av märket Oneill och nya för säsongen. Nytt är också de av märket Quiksilver. Jag är mycket för rutigt och randigt så därför fastnade jag för de gråa som inte är för mörka. De röda har ett tryck som är underbart snyggt. Vad tycker ni kära bloggläsare. Kommentera så det ryker.

Så här kommer du till Uppercut.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Mer homohångel i rutan


Ur TV4s "Humorgalan" i fredags. Foto: TV4

Det var en del som blev upprörda över att två kvinnliga popstjärnor kysste varandra på "Humorgalan" i helgen. Mitt i ett familjeprogram dessutom. Huvva va äckligt? Eller är det nåt att gå i taket av? Knappast, tycker jag, nu när det är 2009. Nej fram för mer homohångel i rutan. Det kan behövas i dessa kristider då vi behöver se lite mer kärlek av alla slag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

En censurerad "Tingeling", nej tack


aftonbladet.se

Ett av världens största skivbolag vill nu släppa den omtalade dängan "Tingeling", i Ryssland. Som alla känner till blev den ryska ambassden så himla upprörda över låten när den kördes i vår svenska melodifestival. Men skivjätten vill censurera i texten. Nej ingen censur tack. Låt inte bolaget få bestämma. Det är en jäkligt kul låt som skulle bli tråkig utan den coola texten. Snälla "Grotesco" behåll originaltexten please. I maj släpper de en platta här i Sverige med "Tingeling" låten. Den måste jag bara ha.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dubbel light


Foto: Stefan Falkelind

Härom dagen blev jag tvungen att köpa mig en tändare. Var i akutbehov av en. I går upptäckte jag att det fanns en lampa på den. Vad himla coolt säger jag. Nu behöver man inte ens tända lyset om man behöver leta efter nån grej i mörkret. Disignen är också skön. Eller vad säger ni bloggläsare?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En gammal goding



De var så bra. Älskade verkligen den här gruppen. Synd att de flög bort från oss. Men här är de. Se och njut. För det gör jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fick inbjudan från Patricia

För nån dag sen eller så så damp det ned ett vitt kuvert i låddan. I det låg det lite info om alla häftiga fester som ska hållas på gaycluben Patricia i storstan. Det är alltid så himla spännande att öppna breven från dem. Med i  det vita kuvertet låg också ett läckert inbjudningskort. Gratis entre söndag den 24 maj då det blir skumparty på båten. Hoppas jag kan styra kosan dit då. Man blir så glad när man får deras färgsprakande brev.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Nu finns heta linjen på nätet



Visst känner du till att man kan ringa den såkallade "Heta linjen" och surra med alla möjliga snubbar. Det är gammalt men nu kan man göra lika dant fast på nätet. På siten Omegle.com kan du chatta med helt okända personer och du själv är helt anonym. Genom slumpen blir du ihopkopplad med en snubbe nånstanns i världen. Vad himla skojsigt. Jag måste testa siten så fort som möjligt. Nån som testat den?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Träffade grannen



Tog och samlade ihop några pantflaskor och burkar och knallade till affären. Pantade de i apparaten och gick in i affären för att handla. Handlade det jag skulle och knallade hem. När jag kom till min parkering så ropade grannen på mig. Det visade sig att jag känner dem sen flera år tillbaka. Så himla kul att upptäcka att man bor granne med dem. Hade ingen aning om det. De tyckte jag skulle komma upp till dem så jag ska bara göra mig iordning så ska jag upp till dem. Ska bli otroligt kul. Speceillt nu när det är riktig sommar. Så himla skönt varmt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,





RSS 2.0