Längtar till efterfest med tomtenSnart är Julen här igen. Gillar verkligen inte Julen. Det är så mycket hysteri och stress. Det är väl meningen att Julen ska vara en tid för avkoppling och att man ska umgås med sina polare. För min del brukar det bli att man far hem till mina päron. Syrran och brorsan brukar också ge sig iväg dit. Sen blir det käk, klappöppning och lite gloande på Tv. Sen så är Julafton över och jag åker hem.

Längtar däremot till lördag den 27. Då jäklar blir det party igen på Club Alexis. Eftersom Julen har varit då så behöver tomten få parta loss även han. Därför är temat på Twain, "Bad Santa - tomtens efterfest". Det som är så himla bra är att det inte kostar nåt att gå in. Får se om jag hittar något tomtigt att ha på mig. Annars så är det ju bara att gå dit som man är. Hoppas vi lyckas fåtag på några gogo-dansare också. Det hade ju varit så jäkla coolt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Tina

HejHur gick pink festen?blev det mycket folk?vi gick förbi runt 23 men då var det bara 15 pers där, så vi gick..hoppas det blev bättre/Tina

2008-12-15 @ 20:42:23
Postat av: Stefan Falkelind

Den gick jättebra. Det blev bra med folk. Ni skulle ha stannat och festat loss med oss:) Ni får komma den 27.

2008-12-15 @ 21:32:44

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0