Fan vad bra de är

Just nu så kör After Dark och Babsan i burken. Det har precis börjat och den här jäkla reklamen kommer in och stör. Blir man less eller. Jag älskar After Dark. Har gjort det ända sen jag hörde talas om dem. Nu är ju inte Flinkman med längre vilket jag verkligen saknar. Babsan älskar jag också men hon klår inte Flinkman. Hittills är showen superb.


Direkt från TV:n. Foto: Stefan Falkelind


Direkt från TV:n. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ikväll blir det bara TV och chips

Det kommer inte bli något nyårspartande för min del. Känner inte för att festa ikväll utan en skön TV kväll känns mer lockande. Såg att de skulle visa After Dark och Babsan i burken. Det måste jag bara se. Två chipspåsar ligger här i vardagsrummet och bara väntar på att bli tömda. Hur ska ni fira nyårsaftonen?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Gott Nytt år alla bloggläsareLäs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tuff scarf

Jag brukar inte använda scarfs. Inte för att jag inte tycker om dem. mer för att jag inte har någon. Hittade den här ut tuffa av märket Amanda Christensen, inne på Stayhard. 359 spänn är lite väl mycket tycker jag. Visst är den tuff?Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En öl eller två

Tänkte ut och bira ikväll med mina brudar. B slog mig en signal och undrade om det passade för herr Falkelind. Javisst det känner jag verkligen för. Var ju inte ut på Juldagen och så. I kylskåpet har jag faktiskt några öl och lite mer av vin. Vilken tur att jag inhandlat det för längesedan. Här ser man att det kan vara bra att ha sånt hemma ifall att. Captain Cook blir stället. Perfekt pub här i stan.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inget nyårsparty hos mig

Nu har jag bestämt mig för att skita i att ha nåt nyårsparty i min lilla lya. Jag har bjudit in folk men det är så många som inte kan för de ska jobba eller så har de planerat in fest på annat håll. Några skulle kanske dyka upp om de inte hade något bättre för sig. Fast jag tycker att man kan bestämma sig om man ska komma eller inte. Men jag tänker inte fixa en massa och sen får jag sitta här hemma själv med mitt snacks och skåla in det nya. Så bara så ni vet så blir det inget nyårsparty hos mig.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Håll koll när min blogg uppdateras

Ett smart och lättsamt sätt att hålla reda på när min blogg uppdateras är med Bloglovin. Helt gratis. Där kan du samla alla de bloggar du läser. Då missar du inga nya inlägg och har alla dina favvo bloggar samlade på ett ställe.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Biff och pärgratäng till middag

Nu ska jag snart hugga i min middag. Det bjuds på sojabiffar och potatisgratäng. Till det har jag körsbärstomater. De godaste tomater som finns. Bara så ni vet så äter jag bara vegetariskt. Vad blir det för middag för dig?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Håller mig inomhus idag

Det är alldeles för jäkla kallt ute för att jag ska sätta mina fötter utanför dörren. Hade tänkt göra en visit på bibblan idag men den här jäkla skit kylan stoppade det hela. Hade tänkt glo i lite fototidningar och få lite tips. Det är inte bara ute som det är skit kallt. Här inne drar det från alla håll. Jag skulle velat haft en riktig brasa här nu. Hur är det hos dig då ?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Planerar för nyårsfesten

Det var idag jag bestämde mig för att köra ett nyårsparty hos mig. Har haft det i skallen ett tag nu. Inbjudningar har skickats iväg. Tänkte att det ska bli en riktigt nice fest med lite snacks. Nåt mer ska det också bli. Måste tänka lite nu.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Hutlösa krav

USA är ett otroligt land på många sätt. Det är hutlösa summor som vissa skådespelare tjänar. Nu kräver de desperata hemmafruarna i serien "Desperate housewives" otroliga 2,8 miljoner per avsnitt för att fortsätta. Helt hutlöst tycker jag. 2,8 miljoner. Lite rim och reson behövs. De är lika snikna som sina rollfigurer.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Sovit och vilat hela dagen

Jag har kännt mig så fruktansvärt trött idag. Det har blivit soffan hela dagen. Legat och vilat och sovit i omgångar. Jag blir så himla trött nu när det är Jul. Känner mig lite piggare nu men det är nog bara tillfälligt. Hur känner du dig nu i Jultiderna?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Han passar perfekt

Underbara "Parlamentet" får en ny talman. Anders S Nilsson lämnar över klubban till Per Lernström. Han har synts som programledare för "Ballar av stål". Jag kommer verkligen att sakna herr Nilsson. Han är så jäkla bra. Fast jag tror att Lernström kommer att leda "Parlamentet" utmärkt. Han är mycket skicklig. Ett plus är att han är otroligt snygg och sexig.


expressen.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ingen utgång ikväll

Hade planerat att gå ut på krogen ikväll. Men det fick jag glömma. Halsen spökar och det känns ned i lungorna också. Jag vill inte gå iväg på fest och försöka vara uppåt när man är neråt. Vill inte heller smitta ned nån. Istället blir det TV och soffan.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Falkelinds jul

Ja då var jag hemma efter julfirandet hos mor och far. Vi blev inte så många som det var tänkt. Syrran skulle dyka och med lille man men vi väntade och väntade men ingen dök upp. Så vi började att käka och dela ut julklappar. Lite kaffe på maten och sen bar det iväg hem. För min del ska jag fortsätta med juligheterna hos min kära granne D. Lite party bjuds det på.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

God Jul alla mina bloggläsareLäs även andra bloggares åsikter om ,

Rösta på mina vinterbilder

Jag hittade av en slump en fototävling som PCFörAlla kör. Har precis varit ute i den smällkalla kylan och fotat. Snabbt ut utanför porten och upp med kameran och fotade lite snabbt innan fingrarna domnade bort. Känner mig riktigt nöjd med resultatet. Nån som söker lägenhet? Här har vi två lediga. Två av bilderna har jag skickat in till tävlingen. Snälla goa. Gå in här och rösta.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Visa ditt stöd och gå med i min FB klubb

I tisdags så fixade jag en Facebook klubb "Låt homomän få lämna blod om de haft skyddat sex". Klubben kommer att användas till att försöka påverka till en ändring av nuvarande regler vid blodgivning. Jag blir så jävla förbannad över att bli diskriminerad pågrund av att jag är bög. Så snälla du gå med i klubben och visa ditt stöd. Klubben växer hela tiden vilket känns så underbart bra. Här går du med.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Min andra canvastavla

Jippi ja. Är så himla glad. Nu har jag fått min andra canvastavla av SUMOpix.com. De är helt underbara som ger mig den. Den här bilden på Lady Gaga har jag själv tagit under Storsjöyran när hon showade här i stan. Jag är jäkligt nöjd med bilden, så den ville jag ha på canvastavlan. Nu ska jag bara fundera på vart jag ska sätta den. Ni glömmer väl inte bort min bloggtävling. Du kan vinna presentkort på 300 riksdaler på SUMOpix, så då kan du själv köpa dig en tavla med ditt eget foto på. Klicka här.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En Julklapp från Babsan

Redan nu har jag öppnat några Julklapper. Den senaste är från Babsan och Patricia. I kuvertet låg det ett frikort som ger mig och en till gratis entrè varje Söndag under Januari och Februari. Man bugar och bockar. Jag blir alltid på så bra humör när jag får såna fina och glassiga brev från dem.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intervjuen med TV4 ÖstersundLäs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jippi en Julklapp från jobbet

Var tvungen att ge mig ut i råkylan idag. Egentligen ville jag stanna inne men måste man så måste man. Knatade över Frösöbron och upp på mitt jobb. Mötte min handledare. Han gav mig en Julklapp. Så glad jag blev. Ett presentkort på 150 spänn som man kan använda på alla MedMera ställen. Underbart bra. Jippi.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fick besök av TV 4 Östersund

Idag fick jag besök av TV4 Östersund som ville intervjua mig angående min anmälan av Socialstyrelsen för diskriminering av blodgivare som är homomän. Reportern Simon var rätt frusen när han kom innanför dörren. Kylan utanför hade fått grepp om hans fingrar. Kameran sattes upp och intervjun började. Det kändes inte ett dugg obekvämt eftersom jag varit med i TV så många gånger tidigare. När filmningen var kvar frågade jag Simon om jag kunde ta några bilder på honom till bloggen. Inga problen här inte. Ska länka till inslaget här ikväll.


Foto: Simon Lundström TV4 Östersund


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Britney har mycket att lära ut

Nu har Disney anlitat Britney Spears som mentor för kanalens unga profiler, rapporterar Daily Mail. Genom att hon berättar om allt som det har inneburet för henne att bli megastjärna vid ung ålder så kanske det får de yngre att hålla sig på mattan. Ett ypperligt iniativ. Hon om nån har väl en hel ryggsäck med saker som man inte ska göra. Bara att ösa ur den. Det kommer säkerligen att avskräcka många.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vad tycks om nya headern?

Jag har suttit och lekt idag med min nya header. Känner mig tillräckligt nöjd för att byta den mot den gamla. Det tar en himla tid att försöka få till det som jag vill ha det. Jag kan ju inte programmet helt och hållet så jag fick pröva mig fram. Nu behöver jag din hjälp. Vad tycker du om den nya headern?Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Diamond DogsLäs även andra bloggares åsikter om , ,

Julerbjudande från Östersunds kommun

Vi garanterar en kraftig viktminskning inom 5-10 dagar. För endast 295 kr + frakt får Du 50 cl ”magiskt vatten” från en liten insjö i Sveriges norra inland med fantastiska egenskaper. Missa inte detta tillfälle, över 8 000 personer har redan provat med enastående resultat!

Ring Östersunds Kommun för beställning.

Ge bort detta i julklapp -- rimmet får du på köpet:

Storsjön ligger hård och vit,
gömmer liten parasit.
Kylan biter,
jämten skiter,
firar jul på stolen vit.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det blir en ny header

Jag känner att jag måste fixa till min header. Så här vill jag inte att den ska vara. Ett superbra program som jag använder heter Photshop Elements. Tänkte göra färdigt den ikväll. Vad tycker du? Ska jag göra en ny header?Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu DO anmäler jag Socialstyrelsen

Bögar som har skyddad sex får inte lämna blod. Man måste vänta ett helt jävla år innan man få ge något blod. Men är man hetero så är det helt ok. Det är verkligen att diskriminera bögar. Det ska vara samma regler oavsett sexuell läggning. Varför speciella regler för bögar? Vad är det för skillnad på skyddad bögsex och skyddad hetrosex? Jag kan inte se någon skillnad alls. Det här är verkligen helt sjukt. Det har inget med blodsäkerhet att göra. Det är ren och skär diskriminering. Jag är själv bög och hbt-aktivist. Man blir så upprörd över dessa regler. Det är EU som bestämt det så det är betydligt svårare att försöka få till en ändring. Men jag tycker att våra svenska politiker måste agera med krafttag. Jag ska nu DO anmäla Socialstyrelsen för diskriminering. De bryter mot diskrimineringslagen när de kräver detta i sina förskrifter.
ltz.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Rena snökaoset

Ja idag vill jag nog hålla mig inomhus så mycket jag kan. Det är rena snökaoset ute. Blåst och snön yr omkring. Bussarna får köra extra sakta. Tog en hiskelig tid att åka till jobbet idag. Jag höll verkligen på att somna där jag satt. Säger som jag brukar säga. Man bor på fel ställe. Tänk er en solig och varm dag. Att få ligga och gassa i solen.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ett nöje som ger spänning

På lördagarna samlas massor av folk framför TV:n för att spela bingo. Det har hänt att jag några få gånger har spelat Bingolotto. Vann faktiskt 500 riksdaler men de fick min morsa. Däremot har jag varit ute på nätet och spelat. Blev sugen att testa hur det funkade där. Blev positivt överaskad. Det var riktigt roligt och superenkelt. Det bästa med bingo är spänningen. Spänningen att man faktiskt kan vinna stort. Ett tips är att redan från början sätta upp ett maxbelopp på hur mycket man ska spela för och sen stanna om man förlorar det. Annars är det lätt hänt att du satsar mer och mer och tillslut så har du spelat bort mer än du har råd med. Tack och lov så har jag inte gjort det. Det finns en uppsjö av bingositer. Jag har prövat Bingolotto och Lyckobingo men tyvärr vann jag inget. Istället för att gå på affären och köpa sig några lotter så tycker jag att man kan lägga de slantarna på att spela bingo på nätet. Ett nöje som ger mer spänning och som räcker längre.Sponsrat inlägg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lyckades rädda allt i gammdatorn

Jag är strålande glad. Min gammdator har stått här hemma och samlat damm vecka efter vecka. Den slutade helt plötsligt att funka och sen gick den inte att starta. Total död var den. Lät den stå i många veckor. Prövade att starta den och det funkade. Skyndade att försöka rädda alla bilder och allt annat viktigt, till en exernhårddisk. Hann nästan föra över allt då datorn bara la av. Försökte få igång den men icke. Lät den stå i några dagar men den funkade inte iallafall. Tänkte att nu var den totalt död och har låtit den stå ända tills nu. Idag bestämde jag mig för att försöka en sista gång. Kan ni tänka er. Den startade direkt. Så nu har jag fört över allt till min exernahårddisk. Jippi allt är räddat. Nu får den dö bäst den vill.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inhandlade ett par snygga vantar

Nu är det så kallt här man måste bara ha vantar på sig så man inte blir blåfrusen. Var på stan och gick ned i källaren där PriceOff håller till. Tänkte egentligen inte köpa nåt. Men där i en korg låg dom. De bara låg där och väntade på just mig. Började gräva i korgen och hittade ett par riktigt snygga vantar. Stod och valde mellan ett par ljusa och ett par svarta. Svårt val men tillslut så bestämde jag mig för de här. Passade så bra till kappan min. Bara 29 spänn. Perfekt pris. Visst är de snygga?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Redan less på Julen

Jag är redan less på Julen. Folk som stressar omkring för att handla julklappar och planera in julmiddagar. Det finns väl ingen tid på året när folk har så ont om tid som under Julen. Fast tanken är att vi ska koppla av och njuta. För de flesta blir det istället att de nästan kör slut på sig så de skulle behöva ledigt efter det hela. Helt bakvänt. Jag gillar inte den här högtiden. Man vill dra nåt gammalt över sig och krypa fram när det är över. Inga julklappar ska jag köpa och ingen julmiddag ska jag fixa. Men fira julafton ska jag göra hos mor och far. Hur ska du fira Jul?


Arkivbild 2010. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fått mina nya kronor

Förra gången jag var till tanddoktorn skulle hon sätta in mina nya kronor. Men de var feltillverkade. För korta. Idag var det dax att sätta i nya. Inga problem med dem. Fick vara där i nästan fyra timmar. Snacka om jobbigt. Höll på somna där i stolen. En kudde och täcke hade inte varit fel. Jag blir alltid så trött efter att ha varit hos tanddoktorn. När bedövningen släppt kommer en riktig trötthet. Massor av pengar kostade det dessutom.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Julia Roberts fick miljoner för att flina

Vilka otroliga summor kändisarna tjänar för att inte göra så mycket. Megaskådespelerskan Julia Roberts fick hela 11 miljoner för att flina i 15 sekunder i nån kaffereklamfilm, enligt brittisk media. Helt otrolig summa. När jag har fixat alla mina tänder så kan jag flina för betydligt lägre pröjs.


expressen.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Korv och rödisar till middag

Ligger just nu i soffan och har middagen i famnen. Qournkorv och rödbetssallad. perfekt så här i Jultider. Det kommer att bli mycket av den här varan för min del under Julen. Det är perfekt julmat tycker jag. Så smarrrigt. Vad blir det för middag för dig?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Glöm inte tävlingen

Jag har fått den stora förmånen att samarbeta med Sumopix.com och du kan vinna ett presentkort på 300 riksdaler. SUMOpix levererar fotocanvas till ett bra pris. Glöm inte bort att delta i tävlingen här.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fjantigt att benåda Morrison efter döden

Sångaren Jim Morrison har blivit benådad - 41 år senare. 1969 dömdes han för förargelseväckande beteende vid en konsert. Delstaten Floridas avgående guvenör Charlie Crist stod bakom benådingen. Jag tycker det är riktigt fjantigt att benåda nån sen de dött. Har de inte hunnit sona sina brott i levande livet så ska inte döden frikänna dem. Vad tycker du?


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Oprah är inte lesbisk

Spekulationen om Oprah Winfreys sexuellaläggning blev för mycket för henne. För några dagar sedan som blev hon intervjuad av Barbara Walters på ABC. Då fick hon frågan om hon föredrar kvinnor. Då bröt hon ihop i tårar.
- Jag är inte lesbisk. Jag är inte ens lite lesbisk, säger Oprah Winfrey.
– Det stör mig eftersom någon måste tro att jag ljuger. Varför skulle jag vilja dölja något? Det är inte så jag lever mitt liv, menar hon. Men snälla nån. Inte är det något att börja grina för. Hon är ju megakändis och då spekuleras det om allt möjligt. Det vet ju hon.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Jag får skydd av en tronängel

Jag har fått reda på att jag har en ängel som skyddar mig. Det är tydligen inte vilken som hellst utan en tronängel. En tronängel står direkt underställd Gud. Jag är inte religiös men ibland så tror jag på Gud. Däremot så är jag övertygad om att vi alla har en skyddsande. Det är roligt att jag inte bara har en vanlig ängel som skyddar mig. Vad tror du?Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tyvärr kom jag inte med i reklamfilmen

Synd att jag inte kom med i IKEAs reklamfilm. Fick reda på igår att de meddelat de som fick vara med. En polare till mig hade blivit uttagen men inte jag. Inget att hänga läpp för. Det går fler tåg som man säger. Det hade varit 90 pers som provfilmat och 30 som blev uttagna. Det är ju precis som ett vanligt jobb man söker. Man kan inte få alla jobb man söker.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Rinnande ljuset i RådhusgranenLäs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vår underbara julgran

Jag känner mig stolt över vår underbara julgran vid Rådhuset. Den är så otroligt vacker. Jämtlands färgerna och det ser ut som rinnande ljus. Jag ska lägga ut en video så ni får se. Helt fantastiskt vackert.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Middag med pip

Det blev middag ute idag. Nä inte på nån fint mathak utan på Daffys. Följde med min härliga vän Charina dit. Innan maten var färdig fick vi en sån där pip grej som talar om när maten är klar. Jag satt där och försökte klura ut hur det systemet funkar. Kom på att jag faktiskt kunde gå och fråga men iddes inte. Nån som vet? Sen började den där grejen att pipa och blinka så det var bara att gå och hämta min vegetariska burgare med strips. Stripsen var perfekta men burgaren var hård. Så där hård som den kan bli när man micrar mat för länge. Bättring tack.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vinn presentkort på 300 kr hos SUMOpix

Jag har fått den stora förmånen att samarbeta med Sumopix.com och du kan vinna ett presentkort på 300 riksdaler. SUMOpix levererar fotocanvas till ett bra pris.

Tävlingsregler:
Svara på frågan och skriv en motivering till varför just du ska vinna, i en kommentar:

Sumopix är ensamma i norden med att erbjuda extra tjocka ramar.
Bjuder de på frifrakt och prisgaranti? Svaret hittar du hos Sumopix.com

Gör gärna ett inlägg om tävlingen på din blogg. Använd tävlingsbilden nedan och länka till detta inlägg.

Alla kan vara med och tävla, oavsett om man har en blogg eller inte.

Tävlingen pågår till (31 december)

Lycka till!Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

UV rening borde redan ha funnits

Den här vidriga parasiten är fortfarande kvar i vattnet som jag ska dricka. Nu ska kommunen sätta in UV rening av dricksvattnet. Först nu? Det borde redan ha funnits här tycker jag. Det är ingen ny teknik. Den har funnits länge. Man kan fråga sig varför vår kommun inte installerat det för länge sedan? Är det av snålhet? När det gäller vattenrening så ska man väl för fan använda senaste tekniken och inte vänta tillls dricksvattnet förgiftas. Det är en ren skandal tycker jag. Vad tycker du?


op.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu har jag lite semester

Underbart med semester. Har tagit några dagar för jag hade så många att ta ut. Soffan har hägrat med datorn i knät. Tänkte faktiskt ta en fika på stan med nån men det var alldeles för kallt ute så det skippade jag. Har bara varit utanför dörren när jag var på affären och köpte middag. Nu ligger jag i soffan igen och slappar med TV:n på. Så underbart skönt. Det saknas bara några riktigt sköna kuddar. Vad gör du?


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Det kommer en ny tävling

Jag har pågång en ny tävling här på bloggen. Du kommer att kunna vinna ett presenkort på 300 pix från SUMOpix.com. Jag har ett så bra samarbete med dem så vi kör en ny tävling. Håll utkik här på bloggen.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intensiv bildning

Det har varit en intensiv dag för mig med bildning. Håller på att utbilda mig till handledare. Jäkligt kul bildning som jag kände gav mig så mycket. Helt gratis var det också, så ett plus i kanten för det. Jag är övertygad om att jag skulle bli en bra handledare efter den här bildningen.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Fick julklapp för gott samarbete

När jag kom hem idag såg jag att det låg ett kuvert på golvet från Blogvertiser. I det låg det ett julkort,en trisslott och en tialott. De tackade för gott samarbete under året. Jag skickar ett tack tillbaka och hoppas på ett minst lika bra samarbete under nästa år.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Camilla Läckberg håvade in 8,5 miljoner

Hon är den svenska författare som tjänade mest förra året. Camilla Läckberg klår kollegan Henning Mankell. Otroliga 8,5 miljoner riksdaler håvade hon in. Det är pengar jag bara kan drömma om. Skulle inte sitta fel. Jag missunnar inte henne alla dessa pengar. Bara att gratulera till populariteten.


aftonbladet.s

Läs även andra bloggares åsikter om

Grym t-shirt

Jag älskat t-shirts. Faller gärna för de med text på. Den här grymma hittade jag hos Stayhard. Gillar skarp att texten täcker hela framsidan och att den är stor. Som pricken över i:et är färgkombinationen. Gillar verkligen att orange dominerar. Somewear, 398 riksdaler. Vad tycker du om den?


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Patriks Combo åkte ur

Det var en superspännande omgång av "Dansbandskampen"  igår. Jag själv satt på spänn och höll tummarna för favvobandet Patriks Combo. Självklart så ringde jag in och röstade men de klarade sig inte vidare. Jag blev verkligen besviken. Fast sen så släppte besvikelsen lite när vi fick reda på att man kan rösta in dem som Joker. Jag behöver nu hjälp av er kära bloggläsare. Ring och rösta in Patriks Combo.

Ring:
099 902 03(kostnad 9:90 kr)
099 202 03 (kostnad 3.60 kr)

eller så smsar du patriks till
72 999(kostnad 9:90 kr)
72 211 (kostnad 3.60 kr)


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Jag är med i den här filmen

Äntligen så får jag se trailern till filmen "Hjem till Jul" som jag är med i. Inte för att jag har någon roll utan är en av statisterna. Men jag är med iallafall. Filmen ska visas här i stan nästa vecka.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Rösta på Patriks Combo

Snart är det dax för "Dansbanskampen". Så spännanande som bara den. Underbara Östersunds bandet Patriks Combo har hållt sig kvar. Det är så spännande att se hur det går ikväll. Jag vill ha hjälp av er bloggläsare. Ring och rösta på dem.Läs även andra bloggares åsikter om

Strimlor och potatissallad till middag

Är riktigt mätt nu efter middagen. Tänkte att jag skulle göra nåt enkelt och snabbt. Orkade inte stå vid spisen länge idag. Det bidde qournstrimlor och potatissallad. Fasiken vad gott det var. Vad har ni ätit till middag?


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det blev ingen hälsodemonstration

Det bidde ingen demonstration av de där hälsogrejorna igår. Det ställdes in pågrund av nån sjukdom. Kanske parasitsjukan? Vad vet jag? Men det kommer ett nytt tillfälle eller det går fler tåg. En hälsodryck skulle inte sitta fel nu. Behöver ha lite energi i mig nu när det är så jäkla kallt ute. Det sägs att det är så hälsosammt med vatten. Men inte här hos mig. Kranvattnet är förgiftat med parasiter så det kan jag inte dricka som jag brukar. Kokas ska det innan. Ni har tur som inte bor här i parasitstaden.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tävlar om Alexandra Pascalidous bok

Min polare Tony har dragit igång en tävling där man kan vinna en  bok av Alexandra Pascalidou. Jag gillar den här bruden skarpt och självklart är jag med och tävlar. Jag håller tummarna att jag vinner. Vill du att jag kör igång en ny tävling här på bloggen?Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vackert änglaspel

Jag tycker det är lite tråkigt med de traditionella änglaspelen. Den här är anorlunda och underbart vacker. Dock inget pling men det gör inget för min del. 79 spänn hos Favoritsaker.Läs även andra bloggares åsikter om

Kvällsdemonstration

Tänkte följa med min tjejpolare på en demonstration ikväll. Nä det är inte nåt mot dödsstraff eller så utan en för några hälsoprodukter. Mer vet jag inte. Inte för att jag har några förväntningar inför det. De lär ju vara skitdyra. Men det skadar inte att kolla in vad det är. Den som lever får se.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Dansade på provfilmningen

Nu har jag varit iväg på provfilmningen för IKEA. Killen som tog emot var så himla söt och trevlig. Jag kände mig så trygg i hans sällskap. Fick stå med en nummerskyllt och kort berätta om mig själv. Sen blev det att sitta på en stol och låtsas titta ut genom ett bussfönster. Slutligen fick jag dansa till en technolåt. Jag älskar att dansa men att dansa på komando till en låt jag inte valt själv kändes lite spännt. Men det flöt på jäkligt bra. Nu ska killen visa filmningen för regissören. Så spännande att få se om jag kommer med. Jag håller tummarna stenhårt.Läs även andra bloggares åsikter om ,

Ska provfilma idag

Idag ska jag provfilma. Det ringde en kille igår och ville att jag skulle komma på en provfilmning för en reklamfilm för IKEA. Han hade hittat mig i ett statistregister och tyckte jag var intressant. Jag blev alldeles paff. Fan vad kul.Läs även andra bloggares åsikter om ,

RSS 2.0