Stillsam Yran torsdag


Persson Pack. Foto:Stefan Falkelind

Gjorde mig i ordning och knatade in mot Yranområdet. Det var inte precis att jag hängde på låset. Hade bestämt mig för att fota lite. Så därför var jag spiknykter och hade inte så bråttom in. Stannade till i Badhusparken och glodde lite på ett band som jag faktiskt inte vet vad de heter. De var så där bra. Inte min smak. Sen knallade jag bort till ett tält. Där var det bättre musik och där körde Simon Norrsveden (två första miniatyrerna). En sväng förbi tivolit och sen upp till Tuttifrutti scenen där Persson Pack lirade (femte bilden). Det var verkligen bra. Gillar dem. Där träffade jag två som jag känner (bild sju) och sen hängde jag med dem och tog en öl. Sen tillbaks till Tuttifrutti och Florence Valentine (bild åtta och nio). De var jäkligt bra. Hade inte så stora förväntningar så jag blev positivt överaskad. Coola texter. Sen ner på stråket där jag träffade några underbara människor som jag känner (näst sista bilden). Jag kunde inte låta bli att fota han på sista bilden. Han började att hångla med stolpen he he. Ja i brist på annat. Klicka på miniatyrerna så blir de större. Foto: Stefan Falkelind.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Tråkig Yran blogg


storsjoyran.se

Har varit in och glott på Yran bloggen ett antal gånger. Blev riktigt besviken. Inte på layouten den är grymt snygg men på innehållet. Det mesta som står där kan jag hitta på Yrans egna site. Det är kopierat rakt av och sen har man lagt upp det på bloggen. Det är slött. Några få bilder från arbetet på Yran kansliet och till det minimala texter. Så tråkigt så man baxnar. Vart är bilder från YranPride? Från Yran veckan? Från krogstråket? Känns som om det saknas engagemang med bloggen. Den kunde bli superbra om man la ner tid och energi. Vad tycker ni bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Tredagars Yra


Foto: Stefan Falkelind

Det börjar närma sig för den riktiga Yran. En och en halvtimme kvar. Fast ikväll ska jag inte parta utan tänkte njuta av alla artisterna eller de jag hinner se. Hade tänkt ta lite foton och lägga ut här på bloggen så ni får se. Så snart så smäller det och stan kommer att invaderas av fulla partysugna folk.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bli expert på fotmassage


Foto: roligaprylar.se

Du behöver inte gå och läsa reflexologi för att du ska bli duktig på fotmassage. En uråldrig kinesisk läkekonst som menar att en del av foten har sin motsvarighet en del av resten av din kropp. Skaffa de här coola massagestrumporna där varje tryckpunkt är utmärkt.. Materialet är av 92% bomull och 8% lycra. En storlek för alla. Välj mellan blå eller rosa. 99 riksdaler. Köp de här åt mig. Vill ha dem. Visst är de läckra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bland de mest besökta bloggarna i ÖstersundVad himla nice. Min kära blogg ligger på plats fem bland de mest besökta privata bloggarna i Östersund, enligt Bloggportalen.se. Så kul!! Det är tackvare er som läser min blogg. Tack ska ni ha. Självklart ska jag klättra på listan eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Segdag

Igår var jag på stråket. Hade inte tänkt att gå dit men min polare K övertalade mig till det. Så vi tog en taxi in till stan och bolaget. Sen vidare till P för förfest. Vi hade inte med oss så många öl så jag fick snåla lite för att de skulle räcka. Man behöver inte så många bira. Efter ett tag så så var det dags att röra på sig och alla vi knatade iväg till nästa fest. Där var det massor av folk. Himla kul att träffa nytt folk och gamlingar. Klockan hade blivit rätt så mycket så vi begav oss iväg ner mot hamnen och stråket. Hade superkul i öltältet och dansade som bara den. Träffade en av mina gamla chefer. Så jäkla kul att träffa han. Han är jäkligt snygg och supertrevlig så jag slog mig ned vid deras bord. Världen är bra liten egentligen. Sen blev det efterfest hos R till på småtimmarna. Då la vi oss i sängen och sov. Så jag är rätt så seg idag känner jag men kul hade jag som vanligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Åsså mera YranPride


Artisten Jonas Hedqvist och jag.

Äntligen. Puh!! Nu är alla bilderna upplagda. Klicka på miniatyrerna så blir de större. Foto: Stefan Falkelind.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Ännu mera YranPride bilder

Jadå, det kommer ännu mera bilder. Klicka på miniatyrerna så blir de större. Foto:Stefan Falkelind.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Superkul på krogstråket

Känner mig lite seg idag men inte så farligt ändå. Var på krogstråket igår kväll. Begav mig till "Gyllene Prag" tältet. Tror det hette så. Det skulle vara Yranpride efterfesten där. När jag kom dit så uppträdde Maud Lindström. Inte min smak. Det var så där lagom med folk. Ju mer klockan gick dessto mer folk kom det och tillslut så var det knökat med folk. Jag hade superkul och det som är så roligt med krogstråket är att man träffar folk som man inte träffar annars. Då dyker de upp som gubben i lådan. Så nice. Jonas Hedqvist och Babette ställde sig också på den lilla tält scenen. När Anna Book ändrade scengolvet så blev det så mycket folk framför scenen att jag trodde de skulle invadera scenen. Folk trängdes och sjöng med. Snacka om drag. En succe helt enkelt. Det som var dåligt är att när man gått ut och rökt så måste man ställa sig i den jävla kön igen. Så jäkla dåligt. Ordna med en rökruta så har ni löst det bekymret. Skärpning säger jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Mer YranPride bilder

 
    
 
Det här blir en liten följetong här på bloggen. Fler bilder kommer. Foto Stefan Falkelind. Klicka på miatyren så blir bilden större.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Underbart YranPride


Anna Book och jag efter showen.

Begav mig iväg in mot stan för att deltaga i YranPride. Vi har väntat i två år nu. Nu skulle det äntligen bli av. Mina förväntningar var stora. På himlen var det lite mulet och jag väntade på en störtskur men det uteblev. Eftersom jag skulle fota så kunde jag inte gå med i paraden eller jo jag gick med lite. Har fotat idag som en dåre. Fick gåshud när jag gick i paraden. Kände verkligen gemenskap, kärlek och värme. Var så himla glad över alla som deltog. Det var ett mastigt tåg. Sen blev det skow på scenen i Badhusparken. Jonas var super som vanligt, blev impad över Anna Book och Babette var helt fenomenalisk. Maud Lindström är ingen av mina favvosar. Här kommer lite bilder. Tog så jäkla många så resten får ni se imorgon. Klicka på miniatyrerna så blir bilden större. Foto: Stefan Falkelind.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Premiär för krogstråket

Ja så var det dags igen för krogstråket. Hamnen fylls av ölhak och musik. Folk som man annars inte brukar stöta på ploppar plötsligt upp. Fest och partystämning för hela slanten. Fast vädret är inte det bästa. Regn och mulet. Jag får se hur jag gör. Funderar på att gå dit ikväll eftersom det ju är premiär men vet inte riktigt hur jag gör. Ska du dit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Slipp ljusetFick tips på en site med roliga prylar när jag var inne på Justines blogg. Blev riktigt glad när jag såg vilka roliga prylar de har där. Hittade den här sovmasken av märket Atypyk Paris på Roligaprylar.se Den är riktigt snygg och en sån vill jag ha. Nu när det är sommar och ljusare ute så behöver man en sån här när man ska sussa. Priset är 139 riksdaler. Visst är den snygg?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I städartagen


Foto: Stefan Falkelind

Nu har jag precis tagit och svept runt i lägenheten med damsugaren. Det behövdes verkligen efter att jag haft en hund här. Det blir fort en massa hår på golvet fast han inte hårar så mycket. Så nu är det klart med sugaren. Det gick faktiskt rortare än jag trodde det skulle ta. Ska bara ställa in den i skåpet igen. Tog och slängde åt blomman lite vatten också när jag ändå var i farten.


Fot: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fuska inte med besöksräknareHar varit inne på en hel del bloggar och kikat på hur många besökare de har på sin blogg. På en del av dem ser det ut som om de har massor av besökare som klickar in sig där varje dag. Men det är inte en rättvis statestik. De har lagt in en räknare som räknar uppåt varje gång nån öppnar bloggen. Inte att den bara räknar unika besökare. Så om jag går in på bloggen och sen uppdaterar sidan så ökar besöksantalet. Det kallar jag verkligen att fuska med besöksstatestik. Min egen räknare räknar unika besökare och så ska det självklart vara eller hur? Nej bort med fuskräknarna från bloggarna. Skaffa en schysst.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vad tycks om nya designen?


Har suttit hela dan idag och pulat,ändrat och provat med min kära blogg. Som ni nog har fattat så är bloggen mitt lilla skötebarn. Den måste tas om hand på ett försiktigt sätt och behöver sin skötsel för att den ska må bra. Det tar tid men jag hittade en fantastiskt bra site där det bara var att följa intruktionerna hur man ändrade på de olika ställena på bloggen. Vad tycker ni om den nya designen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Älskar Diamond DogsJag bara älskar den här dragshowgruppen. De är bäst i Sverige tycker jag av de jag sett. Har sett dem två gånger här i Östersund och känner dem privat också. Skulle gärna velat sett dem på YranPride på lördag. Visst är de bra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fan va besökare jag kommer att få,wow


Foto: Stefan Falkelind

var in och kikade mitt konto hos Bloggplus. Det är helt otroligt. Nu har jag, hör och häpna; 249 975 visningar av min blogg tillgodo. Fattar ni 249 975. Det är ju helt otroligt fantastiskt. Självklart kommer jag att fortsätta surfa så jag får ännu mera. Hela 28 858 bloggsidor har jag besökt. Det är också helt otroligt. Det som är ännu fantastiskare är att jag kommer att få min banner visad 22 311 gånger. Wow säger jag. Så passa på att regga er ockå genom att klicka på bannern nedan.Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu får jag min lön äntligen

Knallade in till stan idag. Inte för att det var i ett roligt ärende,tvärtom. Vädret gjorde inte saken bättre. Regn och blött. Väl inne i stan tog jag de första stegen på de nya stenarna som de lagt på torget. De omtalade. Begav mig sen till mitt jobb för att träffa facket och min arbetsgivare. Det skulle bli förhandling om min lön som han inte betalat mig. Det gick precis som jag trodde. Han kom med anklagelser och vägrade att ge mig min lön med anledning av hans påhittade anklagelser. Han kallade mig lögnare och vägrade att förhandla om jag var kvar. Den ena från facket och jag gick iväg och fikade medans den andra stannade kvar och förhandlade. Det slutade med att min arbetsgivare skulle betala min lön till facket. Till mig vägrade han att betala. Så nu får jag min lön. Dessutom så sa han upp mig, så nu är jag arbetslös igen. Jag måste än en gång tacka facket!! Vet inte hur det hade gått utan dem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skydda dina skor och ben från regnetSitter och letar efter nåt bra skydd för regnet som öser ner utanför fönstret. Ja ja, jag har paraply om ni undrar. Men det skyddar bara överdelen av kroppen. Letade efter nåt för skorna och bena. Hittade ett enkelt och praktiskt skydd på Bootsinabag. Gillar färgen. Fast det skulle vara snyggt om det fanns i olika mönster. Förutom att det täcker skorna så räcker det upp över bena också. Helt suvve  när man cyklar. Man brukar annars bli lite blöt på bena. Slutar det att regna. Ja då är det bara att rulla ihop det hela och stoppa det i fickan. Super bra grej tycker jag. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kalongvinnaren utseddNu har jag utsett vinnaren i min blogg tävling där man kunde vinna ett par kalingar från FRIGO. Svaret på tävlingsfrågan är att de har sex modeller. Jag säger stort GRATTIS till m som får gå in på FRIGOs site och välja modell och storlek. Sedan maila mig dessa uppgifter och namn och postadress så meddelar jag FRIGO. [email protected]

Hennes motivering: "Jag tycker jag ska vinna, för att jag(och DU!) ägde på dansgolvet igår!! Jag ska överraska min äldste son med ett par såna här snygga kalsonger på hans 15-årsdag, som är inom kort! Det är nog första och enda gången han får ett par så dyra snygga kalsonger av sin mor!"

Jag skrattade gott när jag läste motiveringen. Han kommer nog att älska sin mor ännu mer när hon ger honom kalingarna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Glassiga villor till de rika

Tog med mig killen på en promenad. På himlen tornade mörka måln upp sig. Väntade bara på att regnet skulle ösa ner. Men icke det. Kom på att tänka att Frösön är det "fina" området att bo på. Det märks att det bor rikt folk här. Folk med pengar att spendera på sina villa tomter och hus. Den ena villan är glassigare än den andra såg jag när vi gick efter sjön. Många trädgårdar var som rena djungeln med allt grönt. Där skulle jag vilja sitta med bok och bara slappa och njuta. Men jag kan ju inte bara trampa in där och säga att här vill jag sitta. Nej sånt går inte för sig. När vi började närma oss min kära lägenhet så dök det bara upp lägenhetslängor. De glassiga villorna var borta. Självklart så lämnar du en kommentar när du läst klart.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Mariah Careys nya albumbild släppt


posh.se

Nu har albumbilden till Mariah Careys nya album släppts. Albumet heter "Memoirs of an Imperfect Angel" och finns ute den 25 augusti. Hon har alltid varit stolt över sitt utseende och det kan man förstå eftersom hon är så himla vacker. Eller hur? Här kan du lyssna på "Obsessed" som är ett spår från den nya plattan. Har precis lyssnat och jag säger bara wow. En grymt bra låt. Den kommer jag att köra mycket nu. Snälla lämna en kommentar till det här inlägget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Be inte om ursäkt

Idag blev det en fylld baguette till middag. När man surfar runt på andras bloggar så ser jag att många verkar ha dåligt samvete för sin blogg. De ber om ursäkt till höger och till vänster för att de inte har bloggat på nån dag eller ibland inte på nån vecka. Det är ju du själv som bestämmer när du vill blogga och inte nån annan. Det är väl en sak att man förklarar varför man inte bloggat på ett tag. Men be inte om ursäkt eller om förlåtelse. Självklart så är det mer intressant att läsa bloggar som uppdateras ofta än de andra. Men som sagt var, så bestämmer man själv när man vill blogga. Sluta upp med att ursäkta er.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En walk i solen


Foto: Stefan Falkelind

Så nu har jag varit ute med killen igen. Den här gången tog vi en sväng föbi Frösö båthamn. Såg en skojig skylt som satt vid vattnet. Vilket område är inte vågat? Det är väl vågor i hela sjön? Kikade ut över vattnet och upptäckte en kille i en kanot. Mitt ute på det stora havet eller stora sjön. Blev lite avis på han. Vi har en otroligt fin båthamn här på ön. Blev verkligen sugen på att åka båt men har ju ingen tyvärr. På en av bilderna ser ni våran "termos". Restaurang på toppen av den till och med. På hemvägen så var det en man som hade lite problem. Han försökte pissa efter att ha legat och sovit i solen. Det gick inte så bra kan jag lova er. Han var så himla full så han kunde inte stå stilla när han skulle pissa. "O en slank han hit. O en slank han dit. O en slank han ner i diket."

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det händer saker

Blev så himla glad i dag när jag såg posten. Där låg ett kuvert från mitt fackförbund, Unionen. Visste vad det gällde men ändå inte vad som skulle stå skrivet. Öppnade det och fan vad glad jag blev när jag läste. De har bestämt datum för förhandling med min jävla arbetsgivare. Så på tisdag ska de kräva att han betalar mig min lön. Det händer saker minsann.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Underbara Frösön


Jag sitter på bryggan. Foto: Stefan Falkelind

Var ute med killen på en promenad här på Frösön. Nu uppskattar jag verkligen den plats som jag bosatt mig på. Njuter av att klampa runt här och känna värmen och dofterna. Njuter som bara den av den underbara omgivningen som jag har. Älskar Frösön. Den här sommaren har jag verkligen unjutit av hur vackert det är. Vi gick till en liten brygga som finns alldeles i närheten av mitt hus. De andra bilderna är tagna precis bortanför min lägenhet. Klicka på de så blir de större. Visst är det vackert?
 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Åskan mullrar utanförAlldeles nyss i denna stund så har det börjat åska. Luften känns kvav och fuktig. Det är ganska långt mellan åskdånen men när det mullrar så mullrar det ordenligt. Jag är tack och lov inte rädd för varken blixtrar eller dunder. Fast jag märker på killen att han blir lite orolig av dånet. Men nu ligger han snällt och tyst. Väntar bara på ett det ska komma en regnskur. Det tillhör ju liksom skeendet. Jag gör inte som en del andra. De drar ur kontakten till TV:n och till datorn. Men inte jag inte. Nu har åskan tystnat men det blåser som bara den ute. Ja nu kommer det en regnskur också hör jag.  Hur har ni det hos er då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Datahjälp och kallingar


Foto: Stefan Falkelind

T ringde mig och undrade om jag kunde hjälpa han med sin data. Han visste inte hur han skulle fixa med några bilder. Så T kom och hämtade mig och vi for hem till hans lya. Satte oss vid datan och pulade med bilderna. Det gick inte så bra eftersom den kopierade bilderna flera gånger om. Ingen aning om varför det blev så. Tillslut så gjorde vi på ett annat sätt fast det tog längre tid att flytta bilderna dit de skulle vara. T visade mig också lite bilder som jag inte sett förut. Många fyllebilder var det. Sen föll min blick på soffan. Där låg det ett par kallingar som jag fått av T men som jag glömde sisst. Så nu var det på tiden att jag tog med dem hem. De är så jäkla snygga och tuffa tycker jag. Eller hur? De är köpta utomlands och märket är ApaoH. Härligt tryck med spindlar och spindelnät på sidorna. Det som är extra coolt är att tyget är genomskinligt där trycket är. Älskar dem!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lite fler bloggbesökareBannerutbyte.se  ger dig fler bloggbesökare. Du behöver inte lägga ned så mycket jobb på det.  Surfa in och regga dig som medlem. Så här funkar det:  Den länken du får visar andras medlemmars sidor och ju mer du surfar, ju fler poäng får du och din blogg visas oftare för andra medlemmar. Ett effektivt och smart sätt att få fler bloggläsare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,Jobbat med bloggenHela dagen idag har gått åt till att sitta och pula med bloggen. Jag har lagt till nya annonser. Tagit bort dem. Surfat runt efter nya möjligheter att tjäna pengar på bloggen min. Det tar sin lilla tid. Ganska slitsamt när jag prövat en site och det visar sig att det inte var så intressant för min del. Jag har ju lagt ned tid och energi på det och sen så var det inget att hänga i julgranen. Slitsamt som sagt var. Men man måste pröva sig fram och lägga ned energi för att det ska bli nåt. Ni som har en egen blogg kan klicka här så kan ni regga er och tjäna pengar på er blogg. Skulle vara nice om ni kära bloggläsare också ville bli Falköga supporter .

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Underbara NordmanJag älskar Nordman låtar. De är så mäktiga och texterna är suvve. Inte så konstigt eftersom Py Bäckman haft ett finger med i spelet. Den här videon är så skön och man får se Håkan Hemlin som djävulen. Likheten är skrämmande.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Nu skiner solen igen


Foto: Stefan Falkelind

Härligt,härligt. Nu skiner solen igen. Det har varit några dagar med regn och rusk. Men nu har solen och värmen kommit tillbaka. Undrar hur länge det håller i sig? Plåtade från min balkong alldeles nyss. Det är underbart när solen skiner. Man blir liksom glad i själen av det. Eller vad säger ni? Hur är det hos er?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Britney behöver vila


Aftonbladet.se

Nu är superstjärnan i Sverige. Ikväll och imorgon står hon på Globens scen. Men hon har inte mycket att säga till om. Hennes farsa Jamie har förmyndarskap över Britney. Det är han som bestämmer vem hon får prata med, vem hon får träffa och att vad hon får köpa. Runt henne finns också en hel stab. Bland annat ett läkarlag. Nu försöker man måla upp en fin fasad utåt men det lyser igenom. Någon personlig frihet har hon inte. Ändå tvingar farsan ut henne på en världsturné. Det är tragiskt. Britney behöver vila och inte ut på scenen just nu. Inte bryr man sig om hennes hälsa utan det är miljonerna som styr. Musikbranchen är verkligen ett stinkande träsk. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Killen kommer ikväll

I kväll kommer killen tillbaka. Ja ni vet hunden som jag varit hundvakt åt. Saknar honom. Nu ska jag ha han i några dagar till för matte ska iväg på en semester tripp. Han har redan sina grejor här så det behöver inte matte släpa på. Fast det är ett antal timmar innan killen kommer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Utställningen om migNu har jag hamnat på galleri också. Visste är bilderna läckra? Min andra egofake.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Plaza torsdag

I torsdags så kände jag för att nu var det dax att göra ett besök på Plaza. Kändes så det var ett tag sedan jag var där fast det inte är så. Så jag gjorde mig i ordning och knatade iväg dit. Köpte mig en öl och spanade efter folk jag känner. Ena vakten kom fram och surrade lite. Känner henne sen förut. Trevlig prick är hon. Sen träffade jag en kompis till mig. Han hade världens problem just nu och mådde inget bra. Surrade ett bra tag med honom och lyssnade på hans problem. Ibland behöver man få berätta för någon. Senare så dök två polare upp. Det var ett tag sen jag träffade dem. De grabbarna är så underbara och roliga. Som vanligt så blev det efterfest hos en av dem, M, det tackar jag för.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Fick nya kallingar


Foto: Stefan Falkelind

Har suttit och fixat och trixat med lite bilder som jag tog på bandet NoComments när de var här i januari. Skickade iväg dem till Peder i gruppen så han kan lägga ut de på deras site. Skulle ha gjort det för länge sedan men det har inte blivit av. Men nu så är det fixat. Sen iväg med doggen till Statiol för att hämta mina nya kallingar som jag fått av min samarbetspartner FRIGO. Fan vad man blir glad när man får något. De är helt underbara kallingar. Rekomenderar verkligen dem. Snygga, tuffa och sköna. Ni kan tävla om ett par här på min blogg.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Anna Book - Do you love meGillar Anna Books version av Amanda Jensens låt. Ni kan se Anna på YranPride i slutet av den här månaden. Hoppas hon kör den här låten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ny vinnare utseddEftersom vinnaren av Ankie Baggers nya singel inte hört av sig, så har jag utsett en ny vinnare. Den nya vinnarentill "Du köper aldrig mig", är Anita Hurtigh. GRATTIS till vinsten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Min diktDu har lurat mig
Du har svikit
Du har förbrukat  fötroende
Du har brännt  broar
Du har rispat upp mitt skinn
Det var det tack jag fick för allt det jag hjälpte dig med
Jag önskar dig ingen lycka, ingen natts sömn
Mitt hjärta är stängt för alltid

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En walk i regnet


Foto: Stefan Falkelind

Nu så är killen här. Vi var nyss ute på en walk i regnet. Tur var att det bara duggade, annars hade jag behövt nåt över huvudet. Han är så himla lugn och go. Säger inte så mycket och skäller inte heller. Det är skönt att ha lite sällskap en sån här trist dag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Blir med hund

Ja nu är det kväll igen. Sitter och väntar på en kompis. Jag ska bli med hund i några dagar. Hon och hennes farsa ska åka iväg en sväng utomlands så då ska jag ta hand om labradorkillen. Vi har bestämt det sen flera månader tillbaka och det ska bli himla nice att få bli med hund. Älskar djur och speciellt hundar fast någon egen jycke kommer det inte att bli. Har inte den tiden för att ta hand om nån individ. Men att bli med hund i några dagar är helt perfekt. Känns himla skönt att jag inte behöver ha ansvaret för jycken för jämnan. Känner att det nog är dax för lite mat nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Paris lanserar min nya plattaVisst skulle det vara helt fantastiskt om Paris kunde lansera min nya platta (om jag hade nån)? Min första egofake.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fler besökare till din bloggGenom Mer-trafik.se  kan du få  fler bloggbesökare utan att du behöver lägga ned så mycket jobb på det.  Surfa in på hemsidan och regga dig som medlem. Det funkar så att den länken du får visar upp andra medlemmars sidor och ju mer  du surfar, ju fler poäng får du och din blogg visas oftare för andra medlemmar.

Ett tips är att sätta länken till din startsida, då surfar du och får poäng  varje gång du öppnar ett nytt webbläsarfönster.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Trist väderKikar ut genom lägenhetsfönstret. Det är trist väder. Mulet och regnet ligger i luften. Fast värmen är kvar. Det känns faktiskt skönt med lite skitväder. Men det är samtidigt trist att inte solen skiner. Det här ju en perfekt kväll för lite mys och pys. Om man nu hade nån att pysmysa med ikväll så vore det ju toppen. Eller som man säger grädde på moset. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vad svinigt


msn.se

Den sista Harry Potter filmen drabbades av svininfluensan. Rubert Grint, 20, blev tvungen att ta ett break från inspelningen, rapporterar nyhetsbyrån AP. Ni behöver inte oroa er för han behövde bara två dagar för att repa sig. Nu är han på fötter igen och kommer att fortsätta med filmen "Harry Potter och halvblodsprinsen". Ska bli spännande att gå och glo på den sen. Vad svinigt att den slog till mot Rubert. Eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Söndagsfika vore nice

Det är så himla skönt ute nu. Då blir jag genast sugen på att fika. Skulle vara så nice med en iskall alkoholfridrink. Fast jag vill ju inte fika själv. Det är så himla trist. Tänk er själva att sitta på nåt uteställe helt själv med sin alkoholfria. Inte så kul. Jag vill ju ha någon att surra med. Det är det som är så mysigt med att ta en fika på stan. Att man har sällskap. Vill du fika med mig?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Take it ice i sommarhettan


Is diamanter 79 pix.

Värmen håller i sig och det är nästan för mycket. Här kommer lite som du kan svalka dig med. Allt finns att köpa på Coolstuff. Is diamanter i glaset för 79 pix. Sex diamanter blir det.Perfekt för festen. Gillar de skarpt.


Ice shooters 49 spänn.

Perfekta snapsglas gjorda helt i is. Visst är de coola? Finns i 4 pack för 49 spänn och i tolvpack för 99 riksdaler.


Kylmuggen för 49 pix.

Ja det kan vara ett problem att hålla ölen kall. Speciellt i den här värmen. Här har vi lösningen. En kylmugg i plast med ihåliga väggar som är fyllda med vätska som fryser till is. 49 pix . Den vill jag ha.


Issugrör 69 spänn.

Gör sugrör i is. 20 cm långa är de och kostar 69 spänn. Perfekt i drinken. Eller hur?

Isande elgitarr 69 riksdaler.

Så underbart häftigt med en sån här elgitarr i groggen. 69 riksdaler för en förpackning. Ordna en temakväll med hårdrock och isande elgitarrer. Vad tycker ni om det här? Jag älskar det här. Så coolt och häftigt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Korv och pären


Potatisen. Foto: Stefan Falkelind

Ja nu har jag precis slängt ihop lite mat och slavsat i mig den. Satt och funderade på vad jag skulle hitta på att äta idag. La mig i soffan och kollade på TV och då dök det upp i huvudet. Det skulle bli korv och pären. Tog fram pärena och skalade dem. Ner i stekpannan och sen korven. Enkel och gott. Jag orkade inte göra nåt avancerat nu när det är så varmt ute. Vad har ni ätit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jag är mest lik Sandra BeijerDet finns så många olika test man kan göra på nätet. Inte för att man ska tro stenhårt på resultaten men det kan vara kul ändå. Gjorde precis ett sånt test. Det gick ut på att ta reda på vilken modebloggare man är mest lik. Intressant det här skulle bli tänkte jag och resultatet blev att jag är mest lik Sandra Beijer. Ja inte till utseendet ha ha. Nice,nice. Här kan du testa dig själv.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Hembränt och öl

Min polare T kom över för att jag skulle hjälpa honom med att scanna in en grej som han behövde maila iväg. Fixade det. Sen skulle jag föra över hans bilder från hans kamera till min dator. Det gick hur smidigt som helst men sen när jag skulle bränna så visade det sig att det inte fick plats på en CD. Fick flytta och dona. Sen så gick det att lägga de på CD-skivorna. Jag är inte så himla van att bränna men nu är det klart och finito. Det är fortfarande superbra väder här så det blir några öl ikväll med T. Ska bli himla najs ska ni veta. Vad gör ni då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Anna Book till YranPrideYran tidningen damp ner i brevinkasstet idag. Alltid spännande att få se hur de gjort den detta året. Fast jag var mest nyfiken på om det skulle stå nåt om YranPride 2009 som ska hållas här i stan 25 - 26 juli. Visst, det stod om det. En flashig och stor annons fanns i bladet och en artikel. Jag själv är inte inblandad i årets festival men självklart så kommer jag att gå med i pride-paraden och delta i det andra på lördagen. Såg att Anna Book, Babette,Jonas Hedqvist och Maud Lindström skulle uppträda i Badhusparken. Hänger du med mig dit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Har gjort bannersHar idag suttit och pulat lite med att göra lite banners för bloggen. Det tar tid att sitta och försöka komma på hur man får till en del finesser. Är inte någon expert på att göra det här. Men är rätt så nöjd med resultaten med tanke på vad jag kan och inte kan göra. Ni får jättegärna använda mina banners och länka till min blogg. Bara att kopiera och klistra som ni vill. Vad tycker ni om mina resultat? Blir peppad av att få kommentarer här i bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Nu agerar facket

I dag så ringde en facklig ombudsman eller rättare sagt var det en tjej till mig. Det gällde att jag inte fått min lön av min arbetsgivare som jag tidigare berättat om här på bloggen. Jag berättade allt för henne och hon ringde upp min arbetsgivare för att säga åt honom att han skulle betala mig. Men det samtalet var inget givande så nu ska facket kräva att han omedelbart betalar ut min lön. Hon från facket var helt underbart bra. Så hjälpsam som bara den. Så nu är det bara att vänta på utgången. Sånt här är jäkligt jobbigt att gå igenom. Nu är jag sjukskriven ett tag framåt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Barack och HillaryDen här musikvideon är så jäkla bra. Parody på Barack Obama och Hillary Clinton. Viss myser de så härligt med varandra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

RSS 2.0