Så typiskt för mig

Det är så himla typiskt mig att jag nästan alltid ska råka ut för att bli sjuk när det ska bli nån kulig fest. I morse när jag vaknade kände jag mig hängig och täppt i näsan. Som tur var så släppte det efter en stund fast har varit lite täppt i snoken under hela dan. Håller verkligen tummarna och tårna att jag inte blir sjuk inför helgen när det ska bli schlagerparty och allt. varför kommer det som ett brev på posten? Är det för att man stressar extra mycket+ Vad vet jag. Vad tror ni?

Sen undrar jag vilken jäkla leverantör man ska ta när man ska ha mobiltbredband? Blir inte klok på alla erbjudanden som ploppar upp överallt. Nån som har nåt tips att dela med sig av?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skiter i om Vickan och Danne förlovat sig


Aftonbladet.se

Nämen vad säger ni? Har Vickan och Danne gått och förlovat sig. Nämen vad roligt att de äntligen har slagit ihop sina påsar. Vem bryr sig? Tydligen hela Sverige men jag skiter fullkommligt i det. I dag har det rapporterats och rapporterats i nyhetskanalerna om detta. Det räcker väl att de nämner det en gång. Nej det ska vara i varenda jäkla sändning. Vad är det för nytt som de luskat fram i nästa sändning? Inget alls. Prinsessan och den enkla pojken har funnit varandra. Thats it. Det finns inget mer nytt i det hela.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Får man bestämma själv?

Det är många gånger jag undrar över om det är ok att säga nej till saker som andra kräver att man ska ställa upp på? Det gäller saker som man inte lovat att göra och att man inte får betalt för det. Jag gör mycket och säger ja till mer. Men ändå när jag säger nej till att ställa upp på grejer så så kommer gnäll och krav att man gör för lite eller att man inte ställer upp. Vart ska man dra gränsen i ett engagemang? Får man bestämma själv vad man vill göra eller är det andra som styr över det? Jag bara undrar. Vem frågar mig vad jag tycker? Vem frågar mig om hur jag mår? Vem uppskattar det man gör? Vem klappar en på axeln och säger att det där gjorde du bra? Är det bara jag som inte behöver höra det för att jag har en viss funktion i sammanhanget? Men man är snabb på att gnälla och kräva ännu mera av mig. Ska jag ha dåligt samvete för att jag säger NEJ ibland? Aldrig i livet att jag ska behöva känna så.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Praktiken är förlängd

Snacka om att jag är glad. Jag har fått min praktikplats förlängd. Jippi säger jag bara. Fan va bra. Trivs så jäkla bra där. Så på måndag är jag tillbaka på restaurang Istanbul City. Det är himla nice att ha ett jobb att gå till. Många mår piss av att bara gå hemma och dra fötterna efter sig. Vi är inte skapta till det tror jag . Man behöver träffa jobbarpolare, få snacka lite strunt, aktivera hjärnan och utföra nåt meningsfullt. Jag håller verkligen tummarna att jag får fast jobb där inom närmaste framtiden. Vem vet, kanske det slår in. Vad gör ni på dagarna? Jobbar ni eller? Jag är nyfiken på vad ni bloggläsare gör så klottra lite kommentarer här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Nästa lördag blir det schlagerpartyLängtar så jäkla mycket till nästa lördag. Då ni. Då blir det schlagerparty för hela slanten. Börjar så smått med en förfest på en lokal mitt i stan. Helt perfekt att kunna förfesta inne i stan istället för att behöva åka buss och ha tråkigt. När klockan är slagen 22 börjar det riktiga schlagerpartyt med schlagershow med artisten Sol Skugga. Föresten hon bor här i Östersund för er som bryr sig om det. Så jag längtar så jäkla mycket tills jag får slå runt på Twain. Visst är det ett bra tema på partyt? Du kommer väl dit?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Bilder från födelsedags partyt


Födelsedagsbarnet S. Foto: Stefan Falkelind

Nu äntligen har man fått fingrarna ur äschlet och lagt upp bilderna från födelsedags partyt som S hade i början av månaden. Kameran har sovit borta ett tag så jag har inte kunnat lägga upp. Kan lova er att det var en helt grymt sjukt rolig fest. Alla var så glada och skojsiga. Födelsedagsbarnet hade fixat och donat med mat och törstsläckande bålvatten. Men nu så. Håll till godo och kommentera bilderna så vore det nice.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Se en blåslagen RihannaJag säger bara fy fan. Vilket helvete sångerskan Rihanna blivit utsatt för när hon blivit misshandlad av Chris Brown. Här ser ni bilderna på en blåslagen Rihanna som läckt ut till TMZ. Sångerskans advokat har begärt att att han ska åtalas. Rubriseringen är mordförsök eftersom han försökte strypa henne och samtidigt hotade att döda henne. Misshandel av personer är så jävligt så man vill spy. Hoppas verkligen att han åtalas och döms. Sånna personer som han ska sitta bakom lås och bom och få bara vatten och bröd. Eller vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Justin Timberlake stiligast i årOm man får tro magasinet GQ så är sångaren Justin Timberlake den stiligaste killen i år. Han klår kändisarna Kanye West, Jason Schwartzman och T.I. Man ser honom ofta i tajt kavaj och sneakers. Justin har till och med ett eget klädmärke som heter William Rast. Jag måste verkligen hålla med GQ. Mr Timberlake är otroligt snygg och sexig. Gillar hans klädstil otroligt mycket. Kavaj är otroligt snyggt och sexigt. Vad tycker ni kära bloggläsare? Håller ni med eller ?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Bloggen har fått en makeover

Jag har hållit på och fixat och donat med bloggen och ändrat på fägerna. Flyttade om lite på annonserna så att ni bloggläsare lättare ska kunna gå in på sponsorenas siter. Skulle bli så himla glad om ni gjorde ett besök hos dem. Vad tycker ni om makeovern? Blev det bättre? Sämre? Eller vad tycker ni? Jag vill ju försöka att göra er bloggläsare till lags. Vad tycker ni för övrigt om innehållet i bloggen? Är det intressanta inlägg? Nån ni saknar? Kommentera så att tangenterna glöder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Ursnygg vårjacka


Hamilton Jacket, Mouli. Foto: Nelly.com

Hittade den här ursnygga jackan på Nelly.com. Jag bara älskar svart. En underbart sexig färg. Fastnade direkt för det coola trycket.  1499 riksdaler är priset. Vad tycker du om jackan?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Tävlingen avslutad


Nu är tävlingen avslutad och vinnaren av korthållaren med Madonna motiv från Kitsch.se är utsedd. Den lycklige vinnaren blev Anki Karlsson. Hon hade sån bra motivering "ÄNTLIGEN hittar jag som "morsa" en perfekt gåva till min 22årige son (han är ju faktiskt lite "vårdslös" med HUR han förvarar sina pengar) och ett så härligt motiv som gör att ALLA hans kompisar vet vems den är!!!". Nu kan hennes son hålla reda på pengarna på ett säkert sätt. GRATTIS!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Min blogg kom på fjärdeplats

Nu är tävlingen om "Bästa manliga blogg inom stil/mode" avgjord. Min blogg kom på en fjärde plats av 10 bloggar som var utttagna i tävlingen på Dianas blogg. Känner mig hel nöjd med den placeringen. Självklart skulle jag velat att det var min blogg som vann men det går fler tåg. Tack alla ni som röstat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vilka artister går vidare i deltävling tre?På lördag drar deltävling tre av Melodifestivalen 2009 i gång. Startfältet består av både kända och okända förmågor. Molly Sande´n, Velvet, BWO,Rigo Feat. Topaz Sound and Red Fox, E.M.D, Mikael Rickfors, Maja Gullstrand och Sofia ska sloss med varandra. Molly kör "Så vill stjärnorna", Velvets låt heter "The queen", BWO kommer med "You´re not alone", Rigo Feat. Topaz Sound and Red Fox kör "I got you", "Baby godbye" framförs av E.M.D, Rickfors med låten "Du vinner över mig", Maja sjunger "Här för mig själv" och slutligen kör Sofia "Alla".

Spektaklet kör igång lördag den 21 feb och tiden är 20.00 i SVT1. Vilka håller du på? Kommentera så blir jag glad och vi ser vilka av oss som hade rätt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Restaurangen blir min


Foto: Stefan Falkelind

Ja jag vet att det låter på rubriken som om jag tagit över restaurang Istanbul City. Nä nä så bra är det inte. Var in en sväng och fikade hos A och han undrade då om jag kunde komma och jobba lite i morgon för han skulle bort några timmar. Självklart så ställer jag upp och hjälper honom. Så i morgon kommer restaurangen vara min under några timmar då jag har hand om den helt själv. Det ska bli himla kul. Visst kommer ni förbi och käkar då?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Club Alexis kör i gång i Sundsvall ocksåFan vad himla nice. I Östersund har vi vår egna gayklubb Club Alexis. Så underbart bra att ha en alldeles egen klubb för oss bögar. Självklart är alla välkomna.  Nu kommer Sundsvall också få sin egna klubb för oss som gillar samma kön. Club Alexis kör igång i Sundsvall också, på egna ben. Så jäkla nice. Fredagen den 20 mars kommer jag att befinna mig där när premiären går av stapeln. Man kan ju inte missa en sån grej. Jonas Hedqvist som lirat här i Östersund ett antal gånger står på scenen i Sundsvall tillsammans med Annika Edin, dragshowgruppen Visual och orientalisk dans. Det här är som rena rama Olearys kedjan. Club Alexis sprider sig i Sverige!! Ska ni hänga med? Det kommer att gå buss härifrån och tillbaka på natten. Klart ni ska? Lämna kommentar här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Petra Mede var totalt värdelösGlodde på andra deltävlingen av Melodifestivalen i går kväll. Tyvärr så missade jag den första men det var väl inte hela världen. Så spänningen och mina förväntningar var på topp när spektaklet satte i gång. Men det tog inte lång tid innan jag började haka upp mig på Petra Mede som leder det hela. Någon mer värdelös programledare får man leta efter. Fattar inte hur SVT kunde välja henne av alla tänkbara. Hon kör exakt samma stil som när hon lossas vara programledare för ett morgonprogram. Är det det enda hon kan? Trodde verkligen att hon skulle ha sin egna stil men icke. Dessutom så glodde hon konstant på sina fusklappar och läste innantill. Jag blev verkligen sne på att höra henne och skämten var så värdelösa så man storknar. Inte ens publiken skrattade. Förutom Medes inblandning så tyckte jag det var superbra. Bra låtar och artister. vad tyckte ni bloggläsare?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

I dag ska vi vara snälla och glada


Jippi!! Det är Alla hjärtans Dag i dag. Nä jag jublar inte alls över det. Bryr mig faktiskt inte så mycket över att det är en sån dag i dag. Jag tänker inte ge bort några hjärtan kort eller ringa någon. Känner mig bakis så man är inte så himla glad och uppåt. Affärerna tjänar stor kovan på personer som har dåligt samvete och som passar på att köpa lite dyra chocklad hjärtan som de ger till sin sambo. Andra köper vackra kort som de ger till sina vänner. Jag kommer nog inte att få något enda kort eller nåt annat heller för den delen. Fast jag lovar er att jag ska vara snäll i dag. Så vad ska ni kära bloggläsare göra i dag på Alla Hjärtans Dag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Snart är praktiken slut

I dag var det ett strålande vackert väder med blå himmel och soligt. Tyvärr så blev det kallare och kallare under dage. Fattar inte att det ska vara så jäkla kallt varenda dag. Fick ha på mig fleecetröjan hela dan på jobbet. Lite stressigt var det ett tag  idag när det kom flera kunder samtidigt och jag fick fixa mat åt alla. Men jag fixade det som tur var. Min arbetspraktik går ut denna veckan tyvärr men jag ska försöka att ordna så jag får det förlängt. Behöver mer tid för att komma in i rutiner. Tror inte det är något problem från AF sida. Förlängningen kommer ju att gynna mig och det är ju det som är det viktiga inte att ha en massa olika arbetspraktiker. Så snart kan man kalla sig kebabmannen he he.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Första burgaren

I dag var det en riktig premiär för mig på jobbet. Det kom in en stammis och han ville ha en burgare. Har faktiskt aldrig gjort en burgare på nåt snabbmatställe förut så nu skulle det bli premiär. Inte för att jag var överlycklig att få steka en likbit. Men man måste ju göra det i alla fall. Jag lyckades perfekt med den. Jippi, jippi!! Eftersom jag är vegetarian så blir det självklart en liten konflikt när jag jobbar på ett kebabställe. Jag är inte en person som mår illa över att se eller känna lukten av kött så därför klarar jag av att servera kebab och burgare. Kommer det in nån kund som undrar vad denne ska käka så rekomenderar jag falafel. Inte alltid men om jag får chansen. Jag serverar och gör hamburgare och försöker att inte tänka på att det är likbitar. Så hanterar jag  konfliken som är oundviklig. Jag skulle kunna vara så radikal att jag vägrade göra nåt med kött men då hade jag inte blivit kvar på jobbet nån längre tid. Hur skulle ni bloggläsare ha gjort?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Sista chansen att tävlaNi glömmer väl inte att tävla? Nu är det sista chansen för er att vara med och tävla om den här coola korthållaren. Tävlingen avslutas på onsdag den 11 februari.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Rundabords samtal om djurens rätt


M. Foto: Stefan Falkelind

Klev upp när B ringde. Bra så man kom ur sängen i någorlunda tid. Annars hade jag kunnat legat där än. Efter samtalet funderade jag på om det var nåt speciellt som jag skulle göra i dag? Hmm när jag kom inte på nåt. Plötsligt så dök det upp i skallen min. Det var ju en sak jag skulle göra i dag. Möte med Djurens Rätt. Ja just ja, tänkte jag. Det var ju det ja. Fixade till mig och traskade in till stan. Vi hade bestämt att vi skulle träffas på Cafe gamla tingshuset. M och hennes dotter slöt upp. Pratet handlade om allt från vanvård av djur till Yran tältet. Vi planerade hur Vego guiden skulle se ut. Det ska nämligen komma ut en sån som gäller här i Östersund. Det är många som tjatat om att de vill ha en sån så självklart ska vi göra en sån. Ett spännande projekt. Det finns ju så många restauranger som har vegetarisk mat fast inte så många känner till det. Sen kan man lätt glo i guiden och hitta vart man kan käka. Det ska också finnas med affärer där det finns vegomat att köpa. Det är alltid så himla skoj att träffa M för hon har alltid en massa bra ideer på vad Djurens Rätt kan göra här i stan. Jag blir verkligen inpirerad. En kaffe och sen så knallade jag hem i kylan. Har nästan blivit beroende av kaffe nu när jag jobbar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ytterligare framsteg i min käftNu sitter jag på cafeet igen. Det är lugnt just nu. Var till tandläkaren i dag. Är lite osäker på vilken gång i ordningen det nu är. Har varit där alldeles för många gånger på så kort tid tycker jag. Men tänderna blir ju bättre för varje gång och det får man vara glad och tacksam över. Som jag skrivit tidigare så är det hutlösa priser. Över tusen spänn för lite tandfixning. Det vore på tiden att staten gick in och lät oss medborgare få slippa såna utgifter. Det är ju nåt man måste göra annars ramlar tänderna ur eller blir total trasiga. Nästa gång ska min goa tandläkare börja med tänderna på framsida. Har längtat till den tidpunkten för det är ju det som syns utåt. Tack och lov har jag ingen som helst tandläkarskräck utan tycker det är härligt att gå dit. Hur är det med er bloggläsare? Är ni rädd att gå till tanddoktorn? Skriv här vad ni tycker. Jag vill ju veta det.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Men snälla Mel C


posh24.se

Men snälla Mel C vad har du för nytt att komma med inom träningsindustrin? Nu har hon släppt en träningsvideo, Totally Fit. Jag måste bara skratta. Det vimlar av kändisar som slänger iväg träningsvideor efter träningsvideor. Snabba lättförtjänta pengar för dem. Jag skulle deffenitivt inte lyssna på vad fd Spice Girls stjärnan har att säga om träning och hälsosam kost. Kommer du Mel C med nåt nytt? Knappast. Vi vet redan hur vi ska göra. Det behövs inte ytterligare en video som nån kändis gjort. Är sanningen kanske att hennes karriär går så dåligt att hon desperat försöker få nån uppmärksamhet. Så sorgligt. Så sorgligt. Kära bloggläsare kommentera vad ni tycker.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lite bättre väder idag

När jag var på väg till jobbet så kände jag att det hade blivit lite bättre väder. Fortfarande kallt men inte skitkallt som igår. Till och med solen lyste. Hade min vita halsduk virad runt halsen och vantarna på. Trots vantarna så frös jag lite om fingrarna. Ganska dåliga vantar men man måste ju ha nåt på sig. Det har varit så fruktansvärt kallt de senaste dagarna. Undrar om det är klimatförstöringen som gjort att det blivit så här eller vad skulle det annars vara? Hmmm. Vad tror ni kära bloggläsare? Idag tog jag på mig tjocktröjan när jag jobbade så att man slapp huttra. Kändes verligen skönt med den på kroppen. Föresten hur är vädret hos er? Kallt? Varmt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Få två par kallingar när du köper jeansDet är ju helt perfekt att få kallingar när man köper jeans. Oftast så brukar man ju ha det under byxorna. Klädföretaget Fashiongate.se ger dig inte bara ett par utan två par ZN boxer kallingar när du köper ett par utvalda jens från dom. Så underbart coola kallingar. Älskar mönstret. Så fort jag såg dem ville jag bara ha dem. Dessutom är det ett svenskt märke.


Jeans United Kingdom. Foto: Fashiongate.se

Visst är jeansen snygga och tuffa? Gillar dem skarpt. Skärningen är perfekt så att rumpan kommer till sin rätt. Tuff front med vecken som går i flaggstilen. Detaljen med engelska flaggan som sticker upp ur ena fickan och som syns lite på bakfickorna gör att byxorna blir ännu snyggare. 995 riksdaler och de är dina.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Yran Pride rullar på


Möte med Yran, 9 i morse om Yran Pride 2009. Det blev ett jättegivande möte och vi kom fram till mycket nica saker. Så nu börjar stenen rulla fortare. Jag kan inte avslöja tankebanorna just nu men det kommer verkligen att synas att det är Yran pride i stan. Datumet är spikat och platsen börjar också bli klar. Känns himla skönt så här efter mötet. A på Yran kansliet är så himla bra att ha att göra med. Ingenting verkar omöjligt för henne. Det blir i allafall lördagen och söndagen innan Yran. Vad tycker ni kära bloggläsare att Yran Pride ska innehålla? Kommentera som bara den.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En gubbe raggade på mig

Känner mig faktiskt inte så bakis idag som jag trodde man skulle vara. I går blev det först förfest på en lokal inne i stan. Först verkade det som om det inte skulle dyka upp så många. Men sen så kom det bra med folk. Musiken poppade ur högtalarna och vin,öl och annat flödade. Det var kul att det var så många som jag kände. Jag tog med mig J som bor hos mig över helgen. Plötsligt hade det blivit dax att ge sig iväg till Twain där 90-tals partyt skulle hållas. Jag hade så jäkla kul som vanligt. Jag han bara innanför dörrarna så kom det fram en gammal gubbe som började stöta på mig. Typiskt mig. Inte kan det vara nån snygg kille som man skulle vilja ha. Nä inte alls utan de som är gamla och inte i min smak. Har sån otur med killar. Vad ska jag göra?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Festar så att skorna pajarSuperkändisen Paris Hilton som gärna festar loss råkande ut för en lite pnsam sak igår. När hon var ute i London natten klampade hon rakt i en spya. Hennes diamant prydda skor mådde inget bra av det kan jag lova. Visst är det synd om den stackars flickan? Eller?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

RSS 2.0