Vakten raggade på mig och sen kommer man inte in igen


Foto: Stefan Falkelind

I går var det dags igen för Club Alexis. Som tur var så hade jag sen tidigare införskaffat alkoholen. På dan var jag och några till på Twain och ställde i ordning inför kvällen. Vi har flyttat klubben till Twain och förväntningarna inför kvällen var stora. Det blev så jäkla nice med pyntet.Det började med förfest i en lokal inne i stan. Tänkte först att det nog inte skulle dyka upp nästan nån. Men ack så fel man hade. Vi lyssnade på skön musik och hade superkul. Klockan började närma sig 22 så vi avrundade och knatade iväg till Twain. Väl där så träffade man genast folk man känner. Var så himla glad över hur jäkla snyggt vi fixat till det. På dansgolvsväggen satt det en jätte spindel i spindelnät. Så jäkla coolt var det.

Klockan hade blivit ungefär tjugo i två och jag skulle ut och ta en cigg. Ställde mig utanför entren och stod där och surrade med några som jag kände. Visst var man berusad men inte mer än "normalt". Rökte färdigt ciggen och skulle gå in med de som jag stått och osat med. Vakten öppnade snällt dörren för oss men när jag skulle gå in stängde han dörren. Han sa att jag inte fick komma in igen och att jag skulle gå hem och sova.

- Du är för full, säger han.
- För full? Det stämmer ju inte, svarar jag.
- Jo du är för full. Du vinglade. Du får gå hem och sova.
- Jag är inte mer full än andra som du släpper in , fortsätter jag och pekar mot några som är på väg att gå in.
- Du får gå hem och sova annars ringer jag till polisen.
- Jag har inte gjort någonting. Jag är arrangör här ikväll.
- Du är för full. Gå nu annars ringer jag efter polisen.


Foto: Stefan Falkelind

Jag stod kvar där utanför och pratade med lite folk. Det var flera som sa att inte är du för full. En del sa till och med att de själva var mer berusade. Dessutom så hade jag inte alls vinglat "onormalt". Men jag stod kvar där och vakten fick säga till mig åtta gånger. Några tjejer som jag känner följe med mig på en lugn efterfest.Jag kan lägga till att lite tidigare så hade jag fått en såkallad flört lapp av en som jobbade i garderoben. Först trodde jag att hon skämtade när hon sa att det var från vakten men det stämde.. På flörtlappen står det så här: "Det här är en flört från vakten. Sen har han kryssat i på baksidan: "Du är sexig.Jag är kåt.Jag vill ha dig. Vill du följa med. Kontakta mig i dörren." Först raggar vakten på mig och sen stoppar han mig från att komma in igen. Vilket jävla sätt att stoppa arrangören från att komma in igen. Dessutom så var jag ju inte för full och slutligen så skriver man inte raggningslappar till gäster man inte känner. Han uppträdde så jävla oproffsigt. Jag ska prata med ägarna till restaurangen. Hoppas att han byter jobb för som vakt passar han inte. Fy fan säger jag bara.


S och J på förfesten. Foto: Stefan Falkelind


Från förfesten. Foto: Stefan Falkelind


Från förfesten. Foto: Stefan Falkelind


Från förfesten. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Paris Hilton kommer inte att nå så långtSjälvklart kommer inte kändisbruttan Paris Hilton att lyckas i valkampanjen. Det här är bara en ren PR kupp . För vem skulle rösta på henne bara för att hon visar lite bar hud och kromar sig i en video. Det behövs verkligen mycket mer än så. Att ge sig in i politiken på allvar är nog inget för socitetsbruttan Hilton. No no.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Min egna TV kanal
Här kommer min alldeles egna TV-kanal!!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kjell Albin Arbrahamson fängslade oss


Foto: Stefan falkelind

Hörsalen Jamtli igår kväll. Författaren Kjell Albin Abrahamson (med ett s) stod framför oss. Med en skön berättarstil berättade han om Hugo Victor Wickströms liv. Om hans resor runt om i världen och hans engagemang för homosexuellas rättigheter. Det är inte så många som känner till att Wickström var en kändprofil här i Östersund på 1800 talets senare del och början på 1900 talet. Han var också chefredaktör för Jämtlands Posten och en flitig författare. Kjell Albin Abrahamsson höll en skön och avslappnad berättarstil som gjorde att man drogs med i Wickströms innehållsrika liv och att man levde sig in i berättelsen. Det är så himla lätt att vissa historiska personer glöms bort. Tack för att vi blir påminda. Ni som inte var där missade verkligen nåt intressant. Skyll er själva.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om falköga, falkelind, kjell-albin abrahamsson, kändisar, östersund, politik

TV4 har också skitit i det blå skåpet


Aftonbladet idag

Det är inte bara Katrin Zytomierska som har skitit i det blå skåpet. Även TV4:s programdirektör Åsa Sjöberg har gjort det. Till nyhetskanalen.se säger hon att Katrin blir kvar som programledare för "Idol 2008 Eftersnack". Sjöberg tycker att hon är värd en andra chans trots hennes uttalanden. TV4 tycker att det som hänt är som Sjöberg uttrycker det "mycket olyckligt" men tydligen inte så illa att Katrin får sparken permanent. Vilken jäkla lamhet från TV bolagets sida. Katrin gick över gränsen för vad som kan accepteras men blir belönat med att få vara kvar. Deras agerande är pinsamt skämmigt. Det är så här TV4 tar sitt ansvar i frågan. Nej de ska ge Katrin Z sparken permanent från sin programledarroll och visa att de har lite stake i sig. Så därför fortsätter min namninsamling som kräver att Katrin får sparken från permanent från "Idol 2008 Eftersnack".

Skriv på här

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Superbloggare om livet från en "tants" håll"Tanten" Iréne Frestadius från Östersund som skriver om livet från en "tants" håll. Ibland känner hon sig så gammal och andra gånger som en ungdom. Härliga vardagsbetraktelser som ni måste läsa. Klicka in på hennes blogg genast.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kronas mobilen blir dyr1 krona för den snygga och tuffa mobilen. Wow vilket kap. Eller? Det kan stå dig dyrt om du nappar på ett sånt erbjudande. Det är lätt att glömma att du förbinder dig till långa bindningstider och ett abonnemang som inte passar till hur du använder mobilen. Jag har själv varit sugen på att köpa en mobil för 1 spänn men när man läst det finstilta så har jag backat. Nån hake var det med den billiga mobilen. Så läs den lilla texten först. Aftonbladet har hittat en sajt där du kan jämföra olika mobilabonnemang. Telepriskollen is the name. För min egen del håller jag mig till en billig kontantkortsmobil.

Skriv på - Låt Katrin få sparken permanentJag blev så jäkla förbannad över Katrin Zytomierskas uttalanden så nu har jag startat en namninsamling som kräver atthon får sparken permanent från "Idol 2008 Eftersnack". Sådana här personer har inget att göra i TV rutan och bör rensas bort permanent. Namnlistan kommer jag att sända till TV4:s tittarombudsman. Visa vad du tycker och skriv på du med. Länka till det här inlägget i din blogg och sprid namninsamlingen

Skriv på härLåt inte Katrin komma tillbaka - trots avbön


Aftonbladet idag.

Katrin Zytomierska har skitit i det blå skåpet. Nu har hon fått sparken från programledarrollen i Idol 2008-Eftersnack efter att ha kallat Marcus Birro för galet fyllo och judehatare. Hon tror att hon kan kalla personer för vad som helst bara för att hon bloggar. Hon har gått över gränsen rejält. Jag undrar verkligen hur man kan använda sin hjärnkapasitet på ett sånt här sätt. Katrin har inte ett dyfft belägg för något av påståendena om Birro. Birro är dessutom nykterist och har inte sagt att han är emot judar. Det glädjer mig att TV4 tagit sitt ansvar och sparkat henne. Att kanalchefen, Christer Andersson, anser att det fortfarande är lika allvarligt är så jäkla bra. Enligt Aftonbladet så är Katrin definitivt borta från programmet. Jag hoppas verkligen att det är så. Sånt här tilltag får vi inte acceptera. Att hon nu gjort avbön på sin blogg och till Birro him self förändrar inget. Det är väl fan det minsta hon kan göra. Hoppas att det nu är slut på hennes medverkan i diverse TV program och på kändisfester.

Det blev billiga ytterplagg


Foto: Stefan Falkelind

Var ner på stan idag för jag skulle på bolaget. När jag gick genom Kärnan så kom jag på att jag faktiskt behövde skaffa mig ett par nya handskar och en mössa. Har en himla förmåga att glömma vantar och mössor på diverse ställen. Såg Pice Off skylten och tänkte att där har de snygga saker och billigt. Knatade ner för trappan och mycket riktigt hittade jag en snygg och tuff mössa för bara 25 spänn. Färgen är gråblå. Älskar den färgen. Märket med de två personerna som finns frampå mössan är tufft och snyggt. Det var som hittat så den tog jag direkt. Hanskarna hittade jag i en korg i närheten. Bara 49 riksdaler. Snygga svarta fleceehanskar av märket Thinsulate. Så visst finns det billigt och snyggt!


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Lite privatliv vill man behålla själv


Ur Aftonbladet idag.

Ja vad gör man inte för att få publicitet. Linda Rosing gör det mesta man kan tänka sig. Nu avslöjar Aftonbladet att hon ska vara med i programmet "Sanningens ögonblick" på kanal 5. Ett skitprogram där deltagarna måste svara på djupt personliga frågor om exempelvis deras sexliv. Fattar verkligen inte att hon vill lämna ut sig så där i det här programmet. Det är alldeles för personliga frågor. Avslöjandena drabbar inte bara en själv utan andra oskyldiga. Lite privatliv vill man ju behålla för sig själv.

Konferansen är över


M från Sundsvall. Foto: Stefan Falkelind

Nu är ordförande konferansen över. Så jäkla kul det var att träffa alla ordföringar från hela Sveriges avlånga land. Lite seg var man väl när vi började. Jag hade ju åkt i 11 timmar. fast det var andra som var mer trötta än jag. Lite kaffe så blev man lite piggare. Har fått så otroligt många bra tips och ideer nu och extra energi. Det är fantastiskt att en konferans kan ge en så mycket ny energi. Det var lite grupparbeten och det som var extra kul var att förbundsstyrelsen var på plats. Det är ju inte direkt så ofta man ser dem. Extra trevligt var det att träffa M från Sundsvall. Vi har kännt varandra ett antal år och han är hel mysig. Middagen på lördagskvällen var superbra. Tapas för hela slanten på ett mysigt hak i Eskilstuna. Sen blev det fest i RFSL Eskilstunas lokal. Jag tror att lokalen blev fullsatt. På vägen hem så gick jag i sällskap med två som bodde i stan. Den ena raggade järnet på mig och ville att jag skulle följa med hem. Men icke sa nicke. Skulle ju upp och fortsätta konferansen dagen efter. Klockan var nånstanns vid 3 tiden när jag klev in på hotellrummet. Jag fick en himla trevlig rumskamrat K. Han var från de södra delarna av vårt land. Söndagen flöt på.

Eskilstuna here I am

Befinner mig nu i Eskilstuna av alla ställen. Ska på konferans som RFSL fixat. Det ska bli jäkligt spännande att se vad helgen har i sitt sköte. Längtar efter att få träffa de andra ordförandena och utbyta ideer och erfarenheter. Man kan inte precis säga att det var en kort resa hit. Tog 11 timmar. Fattar ni. Elva timmar och tre byten. Så inte har man sovit så mycket. Fast ändå så är jag inte så trött som jag trodde. Blev nog extra pigg av att få åka iväg från Östersund ett tag. Kan verkligen säga att man är ute i god tid då vi inte börjar förrän 12. Jag hade sån tur att jag fick rummet på engång. annars hade jag fått vänta till 14. De är goa här vet ni. I rummet finns en kamin. Lyxigt. Snodde lite nätverksuppkoppling så jag kan blogga. Tror jag ska vila lite innan vi kör igång.

Superbloggare om kärlekBruden Adéle, 20 har en blogg där hon skriver om sitt sköna liv och sin STORA kärlek. Det behövs kärlek här på nätet. Gillar skarpt hennes logga. Stjärnorna är grymt coola. Gillar också bloggfärgerna, svart och vitt. Hon gillar partyn och att shoppa. Ni måste kika in i hennes lya Adeles Blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Superbloggare med livet i fokusJohanna är en 22 åring som har en skön video på sin blogg. Hon berättar om sitt liv. Måste säga att det är skönt med en blogg där det inte är långa inlägg. Johanna skriver korta och bra inlägg!! Kika genast in på hennes blogg Haltbanskal . Coolt namn på en blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Party möteDet känns helt underbart. Idag hade vi ett möte med en av stans uteställen. Det var ett jäkla givande möte. Vi bestämde att vi ska köra Östersunds gayklubb, Club Alexis där. Så vi slog våra kloka huvun ihop och spikade onsdagen den 29 oktober. Självklart får vem som hells komma. Alla är såå välkomna. Dessutom så tar vi ingen entre. Schlagers & hits för hela slanten. Det var de som hade kontaktat oss och ville ha ett samarbete. Känns himla skoj när krogar hör av sig och vill köra nåt tillsammans med oss. De har helt underbara lokaler sen de gjort om där. Mysfaktorn är på topp där!!

Sko dig


De här skorna har jag hittat på Stayhard Fashionline. Överst de svarta utan några ränder som kan dra uppmärksamheten från plaggen du har på dig. Samtidigt är de moderna. Märket är Converse och de heter CT All Star Hight Black Shoes. Priset är helt överkomligt 698 kr. Sen kommer de guldfärgade Levi´s Antique Gold för 1 498 spänn. Slutligen de här pjuckorna med läckra och tuffa vita ränder på sidorna. Pricken över i et är trycket på sidan. Märket är Levis och de heter Mix Mid Black. Du får lägga ut 1 498 riksdaler.

Superbloggare från ÖstersundKan presentera Siolias blogg. En tjej som heter Sara, 25 år som bor i Östersund. En härlig fräsh blogg som utstrålar värme. Hon skriver om sina resor, tankar och mycket om mat. Mode är hennes stora intresse så du kan se många outfit. Kika in hos henne på en gång.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Beckham ute och vinglar igen


Ur Aftonbladet igår.

De höga skorna utan klackar blev kanske lite för ostadigt för Victoria Beckham. Nu har hon skaffat sig ett annat par med stål klack ser jag att Aftonbladet rapporterade igår. Fast frågan är om de är så mycket stadigare än de förra. Jag tycker att de är betydligt bättre än de utan klack men vidrigt fult med stålklack. Måste vara jäkligt jobbigt att stylta omkring i dem när man ska shoppa med ungarna. Den shoppingrundan gick nog fort.

Superbloggare: Rollywood satsar på bloggenHär hittar du bloggar som jag tycker är värda en extra titt.
Rollywood finns med här igen. Den skrivs av 23-årige Rasmus Orsén i Uppsala. I bloggen presenterar han musikvideos ,filmsnack och annat. Han lägger ner mycket tid på bloggen vilket är himla kul. En blogg som jag följar varje dag. Kika in hos honom!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag finns också på Youtube - men inget har häntVideosnuttar med dem lades upp på Youtube och de blev världskändisar. Aftonbladet berättar vad som hände med dem sen. Eva Nazemson, 23, i Huddinge. Ja den programledare som spydde rakt ut i direktsändning. På Youtube har 5.5 miljoner sett henne spy om och om igen. Nu får hon gå på vip fester, har nytt kneg som programledare och är med i olika TV program. Dessutom så bloggar hon också. Klipp med mig finns också på Youtube ( se blogginlägget nedan) men inte har det hänt något efter det. Inga festinbjudningar eller medverkan i några talkshower ha ha.

Show vid KrogstråketÄntligen efter mycket letande så hittade jag det här på mig. Jag skulle bara spexa lite under Krogstråket i år. Kan upplysa för de som inte vet att Krogstråket är i samband med Storsjöyran i Östersund. Men det gick inte så bra. Lite för högt och för kort landningsbana. Pinsamt att se men man vänjer sig ha ha.

Bli SuperbloggareEtt sätt att marknadsföra din blogg på är "Superbloggare". Du skriver ett inlägg om min blogg, lägger till ovanstående bild samt länkar den till http;//falkelind.blogg.se . Jag gör samma sak gällande din blogg. Perfekt sätt att marknadsföra din blogg helt gratis. Intresserad? Skriv en kommentar här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Tjäna pengar på din blogg

Här kommer lite tips på hur du kan tjäna pengar genom din blogg. Det finns många olika företag som man kan ansluta sig till kostnadsfritt för att bli reklamdistributör. En reklamdistributör är ett företag, en organisation eller en privatperson som vill tjäna pengar på sin webbplats. Reklamdistributören hämtar annonser som anslutna annonsörer gjort tillgängliga och placerar dessa på sin blogg, om sedan besökare klickar på annonserna och/eller köper något av annonsören så får man som reklamdistributör provision på besökarens aktiviteter.

Här nedan ser du några du kan ansluta dig till. Klicka bara på länkarna och bannersarna så kan du registrera dig. Helt gratis:

Adoperator

Tradedoubler

BlogvertiserFrossle.comDu kan också tjäna pengar på att läsa reklam i din epost. Du tjänar som medlem 50 öre på varje mail-annons som du klickar på. Klicka på bannern ovan och registrera dig.

Du får betalt för att klicka på annonser och titta på siten De betalar dig per klick. Utöver det så får du betalt för att läsa reklam i din epost. Det är helt gratis. Jag är själv med så jag vet att det sant. Några som du också kan registrera dig på ser du här nedanför. 100 % GRATIS!!1cent Emailsmassiveptr.com


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Tunna jackor perfekta till fest

Hittade ursnygga jackor hos Americal Apparel Store. Lightweight Taffeta Emergency Jacket heter den och är i 100% nylon. Är en enkel jacka och tunn. Inget för kalla dagar. Den finns in flera snygga färger. Jag älskar alla färgerna. Såå snygga.Priset är 35 pund.

Sveriges snyggaste killarMartin Rolinski leder Sveriges snyggaste killar.

Min tävling är över: Här är resultatet:

1. Martin Rolinski
2. Måns Zelmerlöv
3. Mathias Holmgren
4. Magnus Betner
5. Stefan Sauk
6. Tobbe Blom
7. Andreas Lundstedt
8. Pekka Heino
9. Robert Wells
10. Henrik Shyffert

Larmet gick

Låg och glodde på TV:n då plötsligt telefonen ringde. Det var från SOS Alarmering. Det hade visst gått ett larm på en föreningslokal. Jag själv är med i den föreningen så jag fick säga koden och tog över ärendet. Klädde på mig och gick ut genom porten. Det var skitväder med regn och småblåst. Traskade hela vägen in till stan. Var inte orolig över vad som hänt. Tänkte att det inte blivit något inbrott. Trots att jag hade ont i ryggen kändes det fint att promenera. Behöver röra på mig mer. Kom till lokalen och såg att det inte hänt nåt. Vad skönt. Checkade läget och begav mig iväg hem. Gick förbi torget. Nu har de grävt ännu mer. Vart ska detta sluta?

Lite sluta snusa tipsSnus experten Gunilla Bolinder säger att det är svårare att lägga ner snuset än att ge upp ciggen.
Men skrattar när jag läser en av frågorna hon fick av Aftonbladet reportern. Johan frågar "Varför ska man sluta snusa?". Men snälla det vet alla. Det är farligt. Vilken ideotisk fråga att ställa. Här är några tips till dig som tänker slänga snusdosan. Det är oftast lättare att sluta tvärt än att trappa ner. Ha en klar målsättning och bestäm ett datum då du ska sluta. Tänk ut fördelar med att inte snusa. Du har hjälp av dem när snusbegäret blir starkt. Köp nikotinfritt snus.

Plugg på bibblan


Foto: Stefan Falkelind

Det blev mycke idag. Nästan för mycke. Klev upp, läste blaskan och tog nåt att äta. Inte mycket äta blev det men nåt fick jag i mig. Är inte så mycket för frukost. Ja jag vet att man ska äta en ordentlig frukost. Tog en dusch och knatade iväg till bibblan. Idag skulle det bli en pluggdag. Läser historia B så jag har bestämt mig för att plita ner en fördjupning om Bibeln och kanske Jesus också slinker med. Fan va lätt det var att hitta böcker som jag behöver. I ett naffs hittade jag genast fem som verkade vara nåt jag kunde använda mig av. Jag tänker ta upp frågeställningen om Bibeln är påhittad eller finns det fakta i den? Kastade mig genast över första boken. När jag stoppat ner alla böckerna i väskan och skulle hem, kände jag att det nästan var lite väl tungt. Men de skulle hem.

Brittans nya video "Womanizer"Brittans nya låt "Womanizer" är grymt bra. Helt i min smak. Den kommer att bli poppis på dansgolven. Kan nästan inte låta bli att släppa loss nu när jag hör och ser videon.

RSS 2.0