Inte mycket packning

Ja det är bara några timmar kvar tills det bär av mot Göteborg för lite studiebesök. Det bli en minimal packning jag tar med mig. En liten axelväska,tandborste, deo och småplock bara. Vi ska ju bara vara där imorgon över dan så då behöver man inte ha en massa med sig. Fast för mig känns det som om det är massor som ska packas ned. Så är det när jag ska åka nån stans. Ja just ja. Kameran får jag inte glömma.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Allt för hemmet

Var in och kikade på Halens.se. Jag har alltid trott att de bara har mode och kläder. Men blev positivt överaskad att de även har allt för ditt hem. Datorer, spel, hushållsmaskiner och telefoner. På många siter är det mycket blinkande hit och dit. Ett irritationsmoment. På Halens.se slipper du det. Färgvalet är också toppen. En rosa färg som är vänlig för ögonen. Det är super enkelt att navigera sig igenom siten. Länkar till de olika kategorierna är samlade längst upp vilket gör det lätt att hitta rätt snabbt. Det kan vara kämpigt med att ha pengar tillhands när det dyker upp riktiga fynd så man kan även ta ett lån genom dem. Bra information om lånevilkoren och vad månadskostnaden blir beroende på lånesumman. En annan tjänst är nyhetsbrevet. Det kan vara svårt att hålla reda på alla siter man besöker. Även om du har Halens.se som din favvosida så är det lätt att missa nåt bra erbjudande. Med nyhetsbrevet, som är helt gratis, håller du dig uppdaterad vilket jag tycker är jättebra. Jag tycker att det är en självklarhet att man har en sån tjänst på en sådan här typ av site. För oftast så kollar man sina mail varje dag och då missar man inte nyheterna från siten.


Sponsrat av Halens.se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Den döda terroristenLäs även andra bloggares åsikter om , ,

Studiebesök i Göteborg

Imorgon kväll bär det iväg till Göteborg. Det är genom jobbet. Vi ska på studiebesök. Vart vet jag inte än. Jag vet bara vilken tid tåget går. Inget mer. Ska bli himla kul att fara iväg. Har bara varit i Göteborg en gång förut på klassresa.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lyckad Torvalladag

Så var det över. Torvalladagen blev verkligen lyckad trots att vädrets makter inte var med oss. Men det kunde ha varit värre. Ett spöregn för att nämna nåt. Men det slapp vi. Trubadurerna Jonas Modin och Martin Kjellerstedt stod på scenen. Langon serverades och en pizzarätartävling gick av stapel. Så nu känner jag mig ganska slut. Ett jättetack till alla som gjorde den här dagen så lyckad.


Martin Kjellerstedt. Foton: Stefan Falkelind


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fick vara godisplockare idag

Det var så himla kul att min nya jobbarpolare M hade fixat med godis till Torvalladagen. Vilket strålande jobb han gjort. Så idag satt vi som i en liten godisfabrik och plockade godis i påsar som vi ska ha i fiskdammen. Två sånna och två sånna och... Vi organiserade upp det på så bra sätt så det gick snabbt och smidigt. Inga lata fingrar där inte.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om

Härliga matprogram

Jag har börjat att titta mer och mer på de olika matprogram som de spottar ut i snart alla kanaler. Inte för att jag brukar ställa mig och anstränga mig när jag gör mat. Nej fort ska det gå och inte en massa arbete. Men matprogrammen inpirerar mig till att börja anstränga mig mer när jag lagar mat. Maten blir ju godare då. Sen blir man så sugen på mat när man glor på dem. Det är många gånger man kilat iväg  på affären mitt i programmet. Härliga matprogram.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Törners fika

Det var så kul när min polare M hörde av sig och ville ta en fika på stan. Det tackar man inte nej till. Älskar att fika och surra. Fast det var mulet och regnigt så kändes det toppen. jag tänkte inte på vädret utanför när vi satt där på övervåningen. Den mysigaste delen på Törners. Ni skulle ha varit med.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Engelska är bra att kunnaLäs även andra bloggares åsikter om

Min polare har blivit smyckeskung

Visst är det roligt när ens polare ger sig in i äffärsvärlden. Min polare A har dragit igång en smyckesaffär på nätet. Roxxie.se är det coola namnet. Jag själv har inte hunnit kika igenom smyckena men kan redan nu säga att där finns riktigt snygga saker. Att det är billigt är ju ett plus i kanten. Så nu har herr A blivit smyckeskung.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Redan trött på valrörelsen

Jag känner mig redan så himla trött på valrörelsen. En massa snack hit och dit men vad kommer de att hålla om de kommer till makten? Inte mycket. Jag litar inte på politiker. Fast politik är viktigt och nödvändigt i samhället. Politikerna ska lyssna till folket och genomföra den viljan. Inte köra sitt egna race. Nej stäng truten om ni inte kan hålla vad ni  lovar. Eller vad tycker ni kära bloggläsare?


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Första gången på gamla bolaget

Ja idag blev det av. Äntligen säger jag. Jag och mina jobbarpolare gick på eget studiebesök på gamla bolaget. Nä det fanns inte en droppe alkohol där utan de har gjort om lokalerna till en galleria. Blev verkligen besviken. Jag trodde det skulle vara fullt med olika spännande butiker men icke. Så tråkigt där och dött. Inte många själar där inte.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Facebook beroende

Jag känner att jag är beroende av Facebook eller som många kallar det för fejan. Inte något ord jag använder utan jag kör med hela namnet. Jag sköter mycket av den sociala biten där. Chattar, eller om man vill kalla det för att surra, med mina polare. Man får också lätt och snabbt reda på vad folk gör. Det roar mig mycket. Dessutom hittar jag hela tiden polare som jag inte sett i verkliga livet på ett tag. Men på Facebook hittar jag dem. Underbart roligt. Självklart sitter jag med det öppet nu också. Är ni också beroende av Facebook?Läs även andra bloggares åsikter om ,

En trip till jordgubbslandet

Har precis kommit innanför dörren efter att ha varit på en trip till jordgubbslandet på Rödön. Nä vi var inte och plockade jordgubbar utan det blev en fika där. Underbart soligt väder hade vi. Det kändes himla mysigt att sitta där ute på den stora gräsmattan och fika. Vilken härlig utsikt man hade. Självklart så tog jag en jordgubbstårta. Hade aldrig varit där så det var en upplevelse att fara dit. Rekomenderas.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Den odödliga MarilynLäs även andra bloggares åsikter om ,

Vilken skitmat eleverna får

Sitter eller rättare sagt ligger i soffan och kollar på kändiskocken Jamie Oliver. Han besöker en skola i USA. Jag blir helt paff när jag ser vilken skitmat de serverar ungarna. Chickennuggets, pizza till frukost, pulverpotatismos osv. Sån mat hör inte hemma i skolan. Fattar inte att det tillåts. Blir förbannad när ena mattanten säger att maten är bra och nyttig. Vilket skämt. I skolan ska eleverna få mat lagad från basen. Inte så konstigt att alldeles för mycket av befolkningen i den här staden är överviktiga.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Grymt braLäs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ganska dött på Plaza

Igår var jag och M på Plaza. Vi kom dit i lagom tid. Jag trodde det skulle bra med folk under kvällen men så fel jag hade. Det var ganska dött. Trots det så hade jag superkul och träffade lite folk jag känner. En av dem var G. Han bjöd oss på en lugn efterfest hos honom. Så trevligt.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hittat perfekt lokal

Av en ren slump hittade jag och L en lokal som skulle passa som hansken för Möteplats Torvallas verksamhet. Centralt och perfekt läge. Så jag ska ta upp det med min chef på måndag. Så glad man kan bli så här på en torsdag.Läs även andra bloggares åsikter om ,

Saknar systrarnaLäs även andra bloggares åsikter om , ,

Vilket minne jag har

Har precis kommit tillbaka från affären. Kände att jag blev sugen på rostat bröd,pålägg och dricka. Sen var det nåt mer också men det kommer jag inte ihåg. Jag hade funderat ut vad jag skulle köpa innan jag gick iväg. Tänkte att fyra saker är väl inte svårt att komma ihåg. Men väl på affären så kom jag inte på vad den fjärde saken var. Det kallar jag taskigt minne. Jag kunde ju inte stå där som ett fån i affären och försöka komma ihåg. Känner ni igen det?Läs även andra bloggares åsikter om ,

Mycke möte blev det idag

Har precis kommit från ett mycket givande möte genom mitt jobb. En del av vi som är inblandade i Torvalladagen träffades och gick igenom dagens aktiviteter. Tillbehören var förutom kaffe/the även nybakade bullar som snälla Jimmy på Coop Nära i Torvalla bjussade på. Tackar och bockar. Tidigare idag hade vi en träff med Östersunds bostäder och Skidskytte som också ska vara med under dagen. Mycket givande och kul att träffa dem också.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En rysare skulle sitta fint

Precis just nu känner jag för att se en riktig rysare. Tyvärr så är min DVD-spelare inte riktigt frisk så jag kan inte sätta på nån av de jag har. Jag älskar rysare. Att rygga till när nåt läskigt plötsligt dyker upp i rutan är en blandning av rädsla och njutning. För man vet ju att det inte är på riktigt. Jag tänkte höra med er om ni har tips på några bra skräckisar? Jag menar tills tillfället när jag skaffat en ny DVD.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Dagens dikt: Verkligen

Verkligen
Verklighet
Värk lighet
Nuhet
Just här och nu
Så lätt att tänka men inte att vara där
Eller just här
Här i verkligheten och nuet
av Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu är hostan borta

Äntligen säger jag. Äntligen är min jäkla hosta borta. Den som jag haft ett bra tag. Jag var nära att ringa hälsocentralen så jag kunde få ett bra läkemedel mot hostan. Men nu behöver jag inte göra det. Skönt det. Fast jag känner mig trött efter allt hostande dagarna i ett.Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hon måste vara störd

Såg det här klippet på en kvinna som blir galen när hon inte får sin mc nuggets. Hon försöker slå personalen som desperat försöker stänga glasluckan. Personalen lyckas stänga luckan men den galna kvinnan slår sönder glasluckan. Den där kvinnan måste söka hjälp. Hon är verkligen störd.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Bjuden på kräftskiva

Idag är jag bjuden på kräftskiva. Det är ju såna tider nu. Fast jag kommer inte att varken röra eller ta en enda kräfta i munnen. Är ju vegetarian så någon sådant kommer inte in i min mun. Jag ska fundera på vad jag kan äta istället för kräftorna. Får kolla lite nu. Några tips?


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Sluta vinka i TV

Har ni tänkt på det? Att så fort det är direktsändningar utomhus i TV så ska folk hålla på att fjanta sig med att vinka så fort TV-kameran sveper förbi dem. Tror de att de är nåt jäkla "hälsa hem till dina kära-program" eller vad ? Nej sluta upp med fjantet att vinka i TV rutan. Bete er för fan.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Pizza på Via Grande

Har precis kommit hem efter att ha ätit en mycket god pizza på Via Grande. Ett mysigt ställe mitt i smeten. Jag, P och en kompis till han blev lite sugna på lite käk så vi slog oss ned på pizzerian. Snacka om att vi hade speglar överallt. Vart vi vände oss om så nog var det en spegel där. Det var inte helt fel med en bit mat. Så nu är jag mätt och belåten som man säger. Ligger och jäser i soffan.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En låt som berörLäs även andra bloggares åsikter om , , ,

Ginch Gonch läckra kalling

Det är så coolt med ögonen på de här kallingarna från Nelly. Den finns också i en annan färg men jag föredrar den lila varianten. Den är läckrare. Märket är Ginch Gonch och riksdalerna blir 299. Vad tycker ni om kallingen?


I love Girls Sport Brief SEK 299, Ginch Gonch - NELLY.COM

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Tack, Ohlson Wallin

Djurrättsalliansen har visat vidriga bilder från svenska minkfarmer. Det är ren fakta. Så här ser det ut idag i Sverige. Nu ger sig fotografen Elisabeth Ohlson Wallin in i debatten. Hon har gjort en bild " You have blood on your hands". En bild som jag älskar. Den är grymt bra.

”Att bära päls idag är osmakligt och en provocerande handling. Eftersom djuren som ska bli päls missköts och plågas och lever under vidriga förhållandet så blir pälsen en symbol för en av människans ondskefullaste sidor,” säger Elisabeth Ohlson Wallin i ett pressmeddelande.

Tack Ohlson Wallin!!


qx.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Hållit på med en förstudie

Det låter inte så intressant och kul för er när ni läser om vad jag gjort idag. Jag har suttit och sammanställt information som ska vara med i en EU-förstudie. Man får fundera och fundera på hur man ska strukturera upp det hela. En process som tar sin lilla tid. Men jag kommer att fixa det. Inga större problem här inte. jag ska inte gå in på vad det hela handlar om. Det blir inget kul för er kära bloggläsare.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Winehouse packad på middag

Sångfågeln Amy Winehouse har hamnat i blåsväder igen. Det var när hennes kille Reg Traviss bjöd med henne på en middag för Zulufolketskung. När hon kom var hon stupfull och genast fortsatte hon att häva i sig vin. Det slutade med att hon skickades hem i en taxi, rapporterar Sun. Snacka om respektlöst. Man kommer inte packad till en sån här middag. Hon borde blivit inlåst hemma.


aftonbladet.se

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tullen gör ett bra jobb

Sitter och tittar på kanal 9. De visar den Australienska tullens arbete. Jag blir verkligen impad över deras fantastiska arbete. De behövs verkligen. Att stoppa knark och inte få in smitta i landet. Nu fattar jag mer hur viktigt deras jobb är. Det bär intressant att titta på hur folk reagerar och kommer med dåliga bortförklaringar. Jag själv blir förbannad på vissa som inte fattar bättre.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Papp Hammars oväderLäs även andra bloggares åsikter om , ,

Hostan sitter i

Jag håller på att bli tokig. Jag hostar och hostar och hostar. Det mesta är rena torrhostan. Får hostattacker så jag tror jag ska spy eller svimma. har haft det i flera dagar nu. Man blir helt slut av att hosta så här. Träningsvärk i magen får jag också. Har försökt med alla möjliga preparat men det försvinner inte. Så jäkla jobbigt.Läs även andra bloggares åsikter om , Läs även andra bloggares åsikter om ,

Minigolfrunda i parken

Jag var inte upplagd för att spela minigolf idag. Fortfarande har jag den här jävla hostan. Men att titta på passade utmärkt. Mötte T,J och K i dörren till min lägenhet. Vi knatade vidare ner till Badhusparken. De har en jäkla fin bana där. J som aldrig tidigare spelat minigolf, gjorde ett strålande jobb. Blev impad över hur duktig hon var. Det är kul att titta på när andra spelar och speciellt när de missar. Då är det roligast.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

En liten kvällsdrink ikväll

En polare till mig ringde idag. Hon hade köpt cigg åt mig. Men inga pengar ville hon ha. Vilka underbara människor det finns. Jag har erbjudit henne pengar för ciggen men hon vägrar att ta emot några. Så vi har bestämt att ha en "date" ikväll och hon skulle bjuda på en drink. Jag ska ta med mig datan så jag kan visa bilderna från Pride för henne. Ska bli så mysigt att sitta ute i hennes trädgård ikväll.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Skön filmkväll

Ja det är fredag. Party för många men för min del blir det inget sånt. Istället ska jag se på bra filmer på TV och koppla av i soffan. Har ändå inga pengar för nån utgång och för det andra så har jag absolut ingen lust att parta. Har fått det tillgodosett när jag var på semester. Vet ni om det går nån bra film på TV Ikväll?


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Tävlar med mina Pridebilder

Nu har jag precis anmält tre av mina bilder jag tog på Stockholm Pride, till en tävling. Tävlingen går ut på att man röstar på bästa Pridebilden för 2010. Fina vinster finns i potten.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Gaga till kvällenLäs även andra bloggares åsikter om , ,

Sjukling

Har varit helt slut idag. Hostat och snorat. Soffan har varit min stora vän idag. Typiskt mig att jag ska bli sjuk när jag kommit tillbaka från semester. Det brukar bli så tyvärr. Det är nog säkert för att man är extra mottaglig när man blir utsatt för såna mängder av folk som det finns i en storstad. Men jag känner mig bättre nu tack och lov.Läs även andra bloggares åsikter om ,

OLWs nya är smarrig

Låg i soffan och blev så himla sugen på chips. Funderade länge innan jag tog mig upp ur soffan och knatade till Coop. Gick till chipsen och funderade på om jag skulle ta vanliga feta chips eller de ny fettsnåla. Tänkte att jag kunde vara nyttigare och samtidigt pröva nåt nytt. Sourcream & sweet chili blev det. Nu ligger jag och käkar de. De är fantastiskt goda. Ett mycket bra val. Kan rekomendera dem.Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lukten efter Yran sitter kvar

Det märks fortfarande att det varit Storsjöyran här i stan. Scenen i Badhusparken står fortfarande kvar fast de håller på att riva den. När jag gick förbi gamla polishuset och genom parken kände jag lukten efter festligheterna. Det luktade precis som om man gick i Stockholm. En storstadslukt. Inte så värst obehagligt men annorlunda. Lite regn så blir det bättre lukt.


Arkivbild. Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Grönsaksdip i soffan

Det känns att man varit i Stockholm och roat sig. Jag är trött fast ändå mentalt har jag fått nyladdning. Det är bra att få komma bort från Östersund ibland. Nu har jag varit på affären och köpt mig dip och grönsaker. Tänkte först köpa chips men blev faktiskt mer sugen på att dippa grönsaker. Nyttigare och riktigt smarrigt. Ska ni mysa med nåt gott ikväll?


Foto: freefoto.com Ian Britton

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lärt mig något nytt

Knatade iväg in till stan. Skulle möta upp J oc K. De behövde min hjälp med att lämna och fylla i papper på Skattemyndigheten för att få svenskt personnummer. De har nyss flyttat hit till Sverige. Det flöt på bra med språket fast de inte kan så mycket svenska eller engelska. Allt gick perfekt och nu är det bara att vänta. Känns kul att göra nytta och hjälpa människor.Läs även andra bloggares åsikter om ,

Härliga Patricia

Gud vad jäkla kul jag hade på Patricia igår. Jag gick dit vid 22 tiden och det var bra med folk redan då. Hade bestämt att möta två killar som jag känner. Sen hade jag bestämt att träffa en annan där som jag inte känner. Har bara chattat med honom tidigare. Kul att träffa folk så där och surra lite. Träffade dem alla. Han som jag inte känner var där med två polare. Det var så kul att ena killen känner jag. Han bor i Östersund. Vilket sammanträffande. Träffade ett härligt gäng från Italien som ni ser på bilden. De var superroliga. På andra bilden ser ni en annan som jag dansade med. Så kul alltså.


Foto: Stefan Falkelind


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Påväg hem

Ja nu var det hela över. Sitter nu på tåget och är påväg hem till kära Östersund. Det var på håret att jag missade tåget. Inte för att jag var på stationen i sista minuten. Nejdå. Hade en hel halvtimme innan tåget skulle gå. Men då kom jag på att jag skulle äta. Optimist som man är. När maten kom så var det bara några minuter kvar innan jag måste rusa till tåget. Fick slänga i mig lite men det mesta fick jag lämna. Sen sprang jag genom stationen och ut för att leta vart tåget skulle gå ifrån. Minuterna gick. Jag tänkte att nu missar jag det. När jag hittat tåget började det rulla. Jag slet i dörren och så öppnades den. Puh!! Vilken röta jag hade.


Foto: freefoto.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Ännu meraLäs även andra bloggares åsikter om ,

Mer Stockholm Pride


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Stockholm Pride i bilder

Läs även andra bloggares åsikter om ,

RSS 2.0