Urläckra jeans och t-shirt nyheterDet var verkligen spännande att kolla in Fashiongate.se s nyaste streetplagg. Fastnade för de här häftiga jeansen från deras nyaste märke Ed Hardy. Lady Panter kallar man dem och är inte det ett klockrent namn så säg. Deb blåa texten lyser upp på ett skönt sätt. Trycket med lady pantrarna är ascoolt. De ser ut som om de finns där på riktigt. Garanterat att man drar till sig blickarna när man går i de här jeansen. En liten nackdel är det ditsydda märket i linningen. Det är alldeles för stort. 1 599 riksdaler får du slänga upp för dem.En annan av  nyheterna är från Christian Audigier. CA Skull är namnet. Skitsnygg skärning och midja. Sexigt som bara den. Gillar skrivstilstexten med märkesnamnet skrivet över hela rumpan. Mycket vackert. Döskallen är en skön färgklick som är lagom färgglad. Nackdelen här är också det ditsydda märket som är alldeles för stort. Du får den för 1 799 pix.
Tishor med tryck vimlar det av men den här slår dem med hästlängder. Märket är Chiroi Heko med det tuffa namnet Make My Night. Rosa på orange gör att den blir supertuff.  Bra färgval. Jag älskar rosa tryck och den här tuffa bruden är döskön i rosa. Den kommer snart att finnas i Fashiongates sortiment. En riktig favvo för mig. Priset kommer att ligga på 399 riksdaler.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: jocke

man kan ta bort den ena biten av märket på jeansen tror det är en liten grej att visa att dom är äkra samt att dom e nya eller nått. meningen är at man klipper bort den ena biten då den ej är fast syd

2008-12-23 @ 18:38:48
Postat av: Nettan

Tack för besöket på min blogg.

GOD JUL själv

2008-12-23 @ 18:59:21
URL: http://nettanspyssel.blogg.se/
Postat av: Stefan Falkelind

Jocke: Vad bra att man kan ta bort ena biten av märket. Ja du har rätt i att de har märket för att visa äktheten och att de är nya men märkena är så stora. Tack för tipset.

2008-12-24 @ 02:30:00
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Stefan Falkelind

Nettan: Vassego! God JUl på dig med.

2008-12-24 @ 02:31:15
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Marcus

gillar jeansen! skitsexiga ju!

2009-01-07 @ 22:23:16
Postat av: Stefan Falkelind

Marcus: Kul att du också tycker jeansen är sexiga!

2009-01-08 @ 17:02:51

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0