Huvva, Silvia vill ha sina barnbarn till efterrätt


Från Aftonbladet

Gattis så här lite i förskott säger jag till vår dronning Silvia. I morgon fyller hon pensionär. Enligt henne själv har hon inga planer på att trappa ner. Det tycker inte jag heller hon ska göra. Hon behövs i arbetet för att förbättra för barn i världen, mot drogmissbruk och för sport och idrott för handikappade ungdommar. Fint det! Dronningen tänker mycket på krisen här i landet. Varför inte spendera lite stålar för att gynna företagen? Det blir inget storkalasi morgon lovar dronningen. Vilken tur så vi slipper stå och betala en massa stålar bara för att hon råkar bli gammal. Måste säga att jag blir lite skrämd när hon säger att barnbarn är livets efterrätt he he. Trodde inte att hon gillade barn på det sättet och vill ha dem på middags tallriken he he.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Henrik Lindmark

jag ska spela statist till att börja med men far ditt för att kanske provspela för en karaktär som kommer heta Simon han är en kille som kommer boxas och som kommer ha mycket me Kim att göra vet inte om du sett andra avenyn har själv inte gjort de men har hört att Kim har blivit avstängd från boxningen och ska tydligen nu börja om får jag rollen som Simon så kommer jag ha fast roll i 7 avsnitt iallafall :)

2008-12-22 @ 19:56:49
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Henrik Lindmark

iden superbloggare vad är det?

2008-12-22 @ 19:58:29
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Stefan Falkelind

Hoppas att du även får provspela för rollen. Håller tummarna. Jo jag har sett Andra avenyn men inte det senaste. På den här länken ser du vad superbloggare är.

http://falkelind.blogg.se/2008/october/superbloggare.html

2008-12-23 @ 00:34:12
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Siolia

GOD JUL Stefan! Haha, jag äter alltid för mycket godis och lär göra det i år igen. Men jag tar med mig tandborsten ;P

2008-12-23 @ 16:32:49
URL: http://siolia.blogg.se/

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0