Mark Levengood inspirerade


Mark Levengood. Foto: Stefan Falkelind

Det händer mycket för mig just nu. I onsdags var jag med och arrade en inpirationsdag om mångfald och diskriminerings frågor genom mitt jobb i RFSL  Östersund J/H. Ja ja J/H står för Jämtland/Härjedalen om ni funderade på vad det står för. Redan strav före nio på morgonen staplade jag in på Storsjöteatern med ballonger i påsen. Sen blev det till att blåsa upp ballonger och fixa till info bordet.


EXIT. Foto: Stefan Falkelind

Först ut var en från EXIT. De består av avhoppare från nazirörelsen. En gripande berättelse om hur hon kom in och ur rörelsen. Fy fan vilken resa hon gjort. Rixkändisen Mark Levengood hade flygit hit för att leda dagen och att inpirera oss. Snacka om att han fick publiken att skratta under hela dagen och kvällen. Han var suverän med sina berättelser ur verkligheten.


Thomas Friberg. Foto: Stefan Falkelind

Thomas Friberg som är varuhuschef på IKEA var först ut på plan på eftermiddagen. Det var verkligen intressant att höra hur deras mångfaldsarbete ser ut och hur de tänkter. Inpirerande var det.


Alex Kallberg. Foto: Stefan Falkelind

Alex Kallberg stod på tur och med humor i bakfickan berättade om sitt liv som handikappad och hur mycket särbehandling hon blivit utsatt för i livet. Inpirerande här också.


Anna Ebenmark. Foto: Stefan Falkelind

Den härliga Anna Ebenmark på Röda Korsets Byrå mot Diskriminering avslutade med att snacka om hur viktigt det är att se hela människan och att försöka att möta oss som vi är. Inpirerande som den. Det var jäkligt roligt och framförallt så inspirerande att få vara med i det här.


Johan Stugholm RFSL Östersund J/H. Foto: Stefan Falkelind


Prisutdelning. Foto: Stefan Falkelind


"Mitt bord". Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0