Tjäna pengar på din blogg

Här kommer lite tips på hur du kan tjäna pengar genom din blogg. Det finns många olika företag som man kan ansluta sig till kostnadsfritt för att bli reklamdistributör. En reklamdistributör är ett företag, en organisation eller en privatperson som vill tjäna pengar på sin webbplats. Reklamdistributören hämtar annonser som anslutna annonsörer gjort tillgängliga och placerar dessa på sin blogg, om sedan besökare klickar på annonserna och/eller köper något av annonsören så får man som reklamdistributör provision på besökarens aktiviteter.

Här nedan ser du några du kan ansluta dig till. Klicka bara på länkarna och bannersarna så kan du registrera dig. Helt gratis:

Adoperator

Tradedoubler

BlogvertiserFrossle.comDu kan också tjäna pengar på att läsa reklam i din epost. Du tjänar som medlem 50 öre på varje mail-annons som du klickar på. Klicka på bannern ovan och registrera dig.

Du får betalt för att klicka på annonser och titta på siten De betalar dig per klick. Utöver det så får du betalt för att läsa reklam i din epost. Det är helt gratis. Jag är själv med så jag vet att det sant. Några som du också kan registrera dig på ser du här nedanför. 100 % GRATIS!!1cent Emailsmassiveptr.com


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0