Vidrigt betende av Richie

Vilket jävla sätt av Nicole Richie att bli så upprörd över att ett fans fotade henne. Till råga på allt tog hon brudens kamera och slängde den i backen. Allt hände under modeveckan i New York när kändisbruttan skulle på disignern Charlotte Ronsons efterfest.

- En ung svensk turist försökte fotografera henne. Då skrek hon "Jag är inget djur" och hoppade över repet och slet kameran ur tjejens hand. Sedan kastade hon den i marken, säger en källa till New York Post.

Man beter sig inte så där vidigt och omoget. Hon är ju kändisbrutta och ville hon inte bli fotograferad så behövde hon inte befinna sig där. Nicole kunde stannat hemma i sängen och sovit. Verkar som om hon hade behövt det. Det hon skrek var så himla löjligt och barnsligt. Calvin Klein modellen Djimon Hounsou använde också sina divalater när han snodde åt sig en flaska vatten som var till en annan. Så lågt, så lågt. Skärpning här. Det var bra att han blev av med vattnet när en vän till hon som skulle ha vattenet, helt enkelt gick dit och tog tillbaka flarran. Jag skulle ha slängt ut honom. Jäkla diva!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,


Kommentarer

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0