Stress och fika på stanHade bestämt att ta en fika på stan med P.
Höll på att göra mig i ordning för att kila in till stan och The Huset. Då ringde telefonen. Det var B som ville säga några ord. Pratade lite med henne. Sen fick jag lite stressigt. Klädde på mig och kilade in till stan. Något sen var man. Hatar att stressa. Ja vem gillar det? Ingen tror jag. Kom till The Huset och äntligen kände jag mig lugn. Tog en kaffe, en svart en. P hade också slutit upp. Kändes himla mysigt att bara sitta där och surra en massa. Inga krav eller så. Underbart. Det blev inte så lång fika för att jag var så sen dit. Hem och nu håller jag på att förbereda mig för party hos M som bor här i närheten. Vad ska ni göra ikväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Inte stressa nu :-) Lördag kväll och allting.Önskar dig en fortsatt trevlig lördag kväll.

2009-12-05 @ 17:48:02
URL: http://charlottelindqvist.webblogg.se/
Postat av: Madonnan

Hej,Vad mysigt med lite möten, även om de ibland blir för korta.Jag ska vara hemma, se Robinson och umgås.Ha det så fint ikväll! :)

2009-12-05 @ 18:33:22
URL: http://blogg.aftonbladet.se/506madonnan
Postat av: Johan Y Emil

Stressa det tycker ingen om, inte ens om det är för en fika, eller om det är som i mitt fall restaurang... ^^'Det kommer att bli en mysig kväll själv, nu när inte man är hos pojkvännen :/

2009-12-05 @ 20:53:21
URL: http://johanochemilslilla.blogspot.com/
Postat av: Jilina - inte som alla andra...

Te huset blir det för mig och gubben min på måndag. Jag älskar te och det finns ju så mkt att välja på där haha. Goda mackor har dom där med.Dock hade jag kunnat önska att det låg på ett annat ställe än traktören fast iof så är väl te huset ett av dom lugnaste caféerna sen törners byggde ut förut :(. Jag älskade törners tidigare mkt för att det var mysigt och någorlunda lugnt där.gillar du törners? ja dvs där det alltid har legat.

2009-12-05 @ 20:58:39
URL: http://jilina.se
Postat av: Fredrik Olausson

Herregud, vad är det för männikor du skickar på mej, Ett psykfall som påstår att han är din "brorsa" och den där norska glädjeflickan som inte kan sminka sig, hon har tagit över som stans nya häxa, tror du verkligen tre sånna våp skrämmer mej, det syns lång väg och man märker att ni inte har alla hemma.HAHAHA det var ju trevligt att höra att du vill döda mej stefan, men jag skiter väll i vad du vill.låt mej skratta åt er tre,Ni tre stora våp kan ju fortsätta att umgås så du får lite sympati,

2009-12-06 @ 05:58:58
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: attis

Hej vännen. Den här apparaten har vart på väg ut genom fönstret kan jag ju tala om. Få se nu om den klarar av en formatering oxå. Hoppas det blev ett trevligt party. ha det gott.

Kramen

2009-12-06 @ 13:18:38
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Stefan Falkelind

Jilina: Ja de har så mycket att välja på och mysigt är det där. Ja jag älskar Törners. Speciellt att sitta på övervåningen och kolla ut på gatan.

2009-12-07 @ 02:11:19
URL: http://falkelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0