Britney behöver vila


Aftonbladet.se

Nu är superstjärnan i Sverige. Ikväll och imorgon står hon på Globens scen. Men hon har inte mycket att säga till om. Hennes farsa Jamie har förmyndarskap över Britney. Det är han som bestämmer vem hon får prata med, vem hon får träffa och att vad hon får köpa. Runt henne finns också en hel stab. Bland annat ett läkarlag. Nu försöker man måla upp en fin fasad utåt men det lyser igenom. Någon personlig frihet har hon inte. Ändå tvingar farsan ut henne på en världsturné. Det är tragiskt. Britney behöver vila och inte ut på scenen just nu. Inte bryr man sig om hennes hälsa utan det är miljonerna som styr. Musikbranchen är verkligen ett stinkande träsk. Vad tycker ni?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Gurkiss

Jag kan inte annat än hålla med om att det är helt sjukt. Eftersom att Britney uppenbarligen INTE mår bra så är det väl bättre att hon som sagt va får vila.Ha de gott.

2009-07-13 @ 13:24:31
URL: http://gurkiss.com/wp
Postat av: attis

Visst är det förjäkligt. Föräldrar som stjälper sina barn istället för att hjälpa. Nog faen behövs det en karl för att bli gravid. Undrar hur den mamman blivit gravid. Jlungfru Maria kanske fniss

2009-07-14 @ 09:18:31
URL: http://attisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0