Idiotiskt att verandan måste rivas


Ur LT 6 maj

Nu börjar vårt torg i Östersund att få lite fason. Politikern Göte Muren var så himla glad när han provade att lägga ut några av de alla jäkla gula stenarna som ska läggas på torget. Men det kommer att bli dyrare än vad politikerna räknat på. Blir man förvånad? Nä inte alls. Alla de miljoner som torget kommer att kosta kunde man fått så mycket mer för. Men som vanligt när politiker leker med skattepengar så blir det så här. Krogen Simon o Victor har också tvingats att riva uteverandan. Så idiotiskt så man baxnar. Den var otroligt snygg, passade in perfekt på torget och var super mysig. men nej den skulle inte få vara kvar för att torget byggs om. Trodde i min enfalld att den nu faktiskt var en del av fastigheten. Vi innevånare ville ha kvar den. Varför inte lyssna på oss? Eller vad säger ni bloggläsare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Camilla

Varför riva denna enormt mysiga uteplats....Simon & Viktor kommer inte att vara sig lik om den försvinner. Älskar att sitta på denna uteplats på sommaren o avnjuta en underbar middag.

Vad tragiskt att den ska rivas. Hur f-n tänker dessa politiker i denna stad???

2009-05-06 @ 08:16:44
Postat av: Stefan Falkelind

Nej hela charmen försvinner då. Ja politiker tänker oftast anorlunda än befolkningen. Men det finns en politiker här i stan, kommunalrådet Karin Thomasson som är superbra.

2009-05-06 @ 17:12:13

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0