Nu har jag fått nog av skitsnacket

Det finns gränser för skitsnack. Tillslut får man nog. Jag har tur som inte är så hårt drabbad. Jag menar av det jag hör och ser. Annat kan jag inte bli störd på. Det är en kille här i stan som har satt som sin livsuppgift att sprida ut lögner om mig. Han är flitig med att kommentera vissa av mina inlägg. Han heter Fredrik Olausson och har själv en blogg. Han förtalar mig med att skriva i sina kommentarer att jag skulle vara en alkoholist. Jag fattar inte hur nån kan så envetet köra  sin förtalskampanj. Fattar han inte  bättre. Tydlingen inte. Dessutom så tror han att jag är så dum så att jag inte fattar att det är han som döljer sig bakom signaturen Fab5, som han underteckar sina inlägg med. Snacka om att vara feg och inte våga stå för sina ord. Jag har själv kollat upp ip-numrena på Fab5 och när han har skrivit under med sitt namn. Samma nummer. Så jag funderar starkt på att polisanmäla han för förtal.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Fredrik Olausson

HAHAHA, Men lilla Stefan Falkelind. Du verkar inte inse sanningen själv, att du har problem med alkoholen. Att bli utslängd från krogen gång på gång är väll ett bra tecken att man har fått i sig förmycket. Eller är du för berusad att du inte kan inse det själv.Vem tror du ligger bakom till att RFSL inte har några nattklubbskvällar längre?, För att krögarna var less på att en viss person drog ditt sitt alkoliserade sällskap? vi båda vet svaret.Vill du veta en hemlis?? Fab5 är min bästa kompis och har ingen dator själv. Jag läser inte ditt blogg frivilligt,Sluta tilltala mej på krogen, Du får prata hur mycket skit om mej du vill. Jag får ju reda på allt eftersom dom som du pratar med kommer till mej och frågar vad fan det är för fel på dej, Jag förstår att du är avundsjuk på mej, men skaffa ett eget liv istället för att försöka "bräda" mej, för det kommer du aldrig att lyckas med! Jag kan väll inte hjälpa att du är alkolist! för fan ta dej i kragen och skärp dej.2009-09-19 @ 16:23:49
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: Anita

Men Stefan, vad är det där för idiot? Han kamske ska ta och skaffa sig ett eget liv och skita i ditt! Tänk på att det bara är "små" människor som beter sig som han gör. Och "små" människor har inget annat att göra än att ljuga och tracka andra för att framstå som bättre själva. Skit i den där idioten! Vi som kännner dig vet att det bara är skitsnack! Kram

2009-09-19 @ 16:53:01
Postat av: Fredrik Olausson

Snälla Anita, att inte du har sett detta förr förvånar mej, tyvärr är jag en person som inte går omkring och snackar skit, utan jag bara berättar fakta.Idiot kan du vara själv, det är ju förståligt i ditt fall att man blir som man umgås!

2009-09-19 @ 17:41:40
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: Nikki

Med så mycket stavfel kan man ju undra just vem som är påverkad. Stå på dig, världen full av avundsjuka idioter!

2009-09-19 @ 17:53:06
URL: http://www.metrobloggen.se/nikkin
Postat av: Salmo

Att denne Fredrik lägger sig i sånt han inte har med att göra och klankar ner på andra för att själv försöka framstå i god dager, hör ju inte direkt till ovanligheterna.Dessvärre måste jag däremot tillskriva honom en viss rätt i det här fallet, eftersom Stefan genom åren lyckats göra sig känd genom sin förmåga att bli för berusad, bete sig illa mot krogpersonal och sedan bli utkastad.Ett litet tips dock, om du vill påvisa att Fab5 och Fredrik är samma person. Kolla stavningen, för det finns få personer som är så usla på vad gäller stavning och meningsbyggnad som Fredrik... Skriver Fab5 lika illa så är det inga frågetecken längre.Tjipp tjipp!

2009-09-19 @ 18:23:37
Postat av: Anita Månsson

Jag undrar bara vad denna Fredrik har med dina alkoholvanor att göra...?

Mår han bra av att tracka dig?

Skulle vara intresant att surra med denna snubbe

Han verkar inte må helt ok själv eftersom han fastnat på att tracka andra

Säger inte att han är en skithög

Är bara intreserad av vem han är osv

Han får gjärna maila mig på FB och tala ut om han känner för det

OBS! Detta är inte ironiskt utan jag vill finnas där för människor

Postat av: Stefan Falkelind

Salmo: Vilket skitsnack du skriver. Jag har inte blivit känd här i stan för att jag blivit för berusad. Då skulle halva stan vara kändisar. Sen har jag aldrig bråkat med nån krogpersonal.

2009-09-19 @ 19:04:55
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bäste Stefan, jag skrev inte att du bråkat med personal, utan att du betett dig illa, det är stor skillnad. Om du så önskar, så kan jag börja räkna upp specifika tillfällen, men jag är inte ute efter att hänga ut dig på något vis.Du är väl medveten själv om att du blir utslängd ganska ofta på grund av att du blir för onykter, så varför inte ta det lite lugnare med alkoholen när du går ut, så slipper du enkelt såna pinsamma situationer.Sköt om dig och ha en trevlig helg!

2009-09-19 @ 19:30:11
Postat av: Salmo

Det var jag, Salmo, som skrev det förra inlägget, men namnet trillade visst bort.Hej igen!

2009-09-19 @ 19:31:43
Postat av: Stefan Falkelind

Fredrik Olausson: Du ger dig inte med ditt skitsnack utan nu hittar du på fler lögner. Du vet lite om krogvakter du. Jag vet svaret på varför RFSL inte har haft några festkvällar på ett tag. Det har varit sommar uppehåll och inte pågrund av mig. Där sprider du din dynga igen. Försök inte med att Fab5 skulle vara nån polare till dig. Det är du som är Fab5. jasså läser du inte min blogg frivilligt. Är det nån som sitter och tvingar dig till att läsa den? Men snälla lilla Fredrik. Du måste leva i en fantasivärld som tror att jag skulle vara avundsjuk på dig. Du har inget jag vill ha. På måndag polisanmäler jag dig.

2009-09-19 @ 19:53:30
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Stefan Falkelind

Salmo: Jag har inte betett mig illa mot nån krogpersonal. Finns ingen anledning. Det stämmer inte heller att jag blir utslängd GANSKA OFTA. Du kan ju maila mig och berätta vilka tillfällen jag skulle ha betett mig illa mot krogpersonal.

2009-09-19 @ 20:02:06
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Fredrik Olausson

Herregud, Vad är det för folk igentligen som läser? Gud vad trött jag blir. Stefan, lär dej en sak, jag snackar aldrig skit om nån.

Salmo har rätt när hon/han förtydligar att du brukar bete dej illa mot krogpersonalen och att du har blivit känd att bli utslängd för att du är för full. Angående dessa fester, så var Du en stor del till att dom inte längre existerar. Och jag vet mer om krogvakter än vad du vet.Till Anita Månsson vill jag bara säga att att Stefans alkoholintag gör så att Stefan tappar kontrollen vad han säger och vad han gör. Och det har jag personligen fått erfara långt innan detta började diskuteras. Och det är ett stort PROBLEM för många.Stefan, varsågod.Jag kan bara säga att jag mår skitbra. Men jag blir bara så frustrad när "folk" försöker ta efter mitt liv.Orka bry sig om stavningen, har folk inte alla hemma och kan läsa iallafall eller?? Kolla hur ni själv stavar.Anita, Varför skulle jag skicka ett brev till dej?? Varför skulle jag ens diskutera med dej??

2009-09-20 @ 06:34:50
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: jonnie

Oj då här va de nästan slagsmål : ))

2009-09-20 @ 06:52:41
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Anita

Men snälla Fredrik, har du inget eget liv? Lägg ner och låt Stefan leva sitt liv! Skaffa dig en hobby eller nåt och låt bli att läsa hans blogg om du retar dig så förbannat på honom. Att du kallar mig idiot bara för att jag gillar att umgås med Stefan bevisar än en gång vilken "liten" människa du är. Väx upp och ägna dig åt viktigare saker! Alltså om det finns något som är viktigare i ditt liv???

Ha en bra söndag :-)

2009-09-20 @ 09:34:21
Postat av: Jenny

Herregud! Hur patetisk får man va som orkar lägga sig i andras liv så enträget! Stör du dig så förbannat på stefan så undvik honom istället för o sitta o läsa hans blogg och hålla koll på hans alkoholvanor! Att dessutom sitta och tilldela andra människor epitet för att de råkar gilla nångon som du stör dig på är lågstadienivå!

2009-09-20 @ 12:51:45
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Tack så jättemycket :)

2009-09-20 @ 13:15:20
URL: http://detvarmindag.blogg.se/
Postat av: Karin

Oj, oj, vad det går hett till i Östersund !

Stefan, jag förstår att du blir frustrerad av Fredriks påhopp.

Polisanmäl gärna, om du känner att detta är jobbigt.

Önskar för din skull att du sen bara kan blunda för det här och rycka på axlarna.

Det är bara små männinskor, som ger sig på andra för att "växa".

Låt dig inte dras ner, och bli en mindre människa genom att delta i en catfight !

Det är inte värt att ödsla en massa energi på ( som istället kan användas till något trevligt ), och att dessutom sänka dig själv till en lägre nivå.

Både i andras ögon, och senare, när du tänker efter, även i dina egna...

Det är den här människan inte värd !!!

Han behöver hjälp, inte bränsle till den negativa uppmärksamhet han är ute efter i uppenbar brist på kärlek!Fredrik. Prova att sprida positiv energi omkring dig, så ska du se att ditt liv blir mycket roligare !

Det man utstrålar, och gör, kommer tillbaka som i en spegel.

Massor av kärlek och uppmuntran gör världen till en mycket trevligare plats - för alla !!! =)

2009-09-20 @ 13:19:23
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Jonte

Ok om vi säger så här. Först och främst har han Fredrik inget att göra med ditt liv. Sen är man inte alkolist om man dricker för mycket en kväll, alkolism är en helt annan sak, det är fakta. Sen tror jag att det med att en RFSL inte haft fester på ett tag skulle bero på Stefan är helt absurt. Klart som fan att det inte är hans fel!

Tack för mig och sköt om dig Stefan!

2009-09-20 @ 13:20:58
URL: http://repeatmymusic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anita: Jag har ett liv, det är stefan som inte har ett.Jenny: Jag försöker undvika han, Men det går inte, han är som ett störande moment.Jonte: Uppenbarligen känner du inte Stefan, Han dricker inte förmycket bara en kväll utan varenda kväll han är ut. Det där med RFSL Beror på StefanKarin: Det är jag som sprider positiv energi.Huvva2009-09-20 @ 20:43:15
Postat av: Ingrid

Ytterligare en som fått en tråkig kommentar.

Det är så dålig stil, när dom gör så och dessutom inte vågar stå för vad de säger utan gömmer sig.

jag pratade i radio om detta om hur vuxna människor beter sig som små barn.

Bry dig inte, vi är fler som gillar dig tänk på det istället.

Kram Ingrid

2009-09-20 @ 22:04:31
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu e vi riktigt elaka, Ursäkta oss, men nu får det vara NOG med detta snack om alkohol!!!

Finns ingen mening med att skriva på en viss persons blogg, allt negativt mot denne blir bara bortraderat ändå!!!!! Har försökt, men efteråt så står det noll inlägg.... Stefan, du vet vem vi menar!! Vi håller på dig!!Dan å StickanKramar från oss på

2009-09-21 @ 18:30:08
Postat av: Anita

Fredrik är väl lite purken efter att denna tråd skapades https://www.flashback.info/showthread.php?t=973425

Postat av: Lars

Fredrik kanske ska sopa utanför sin egen dörr innan han ger sig på andra:http://fredrikolausson.blogg.se/2009/october/s-vall-till-hudik.html#commentPostat av: Ragnar

Men snälla patetiska småorts bor. Att den ene är alkoholist och den andre full indian spelar väll fan ingen roll!Lär er leva era egna liv, den ene som kraftig alkohol koncument, den andre som en ful chokladfärgad tattar bög.Så här är det go vänner, om man bor på en liten ort, har man helt enkelt inte tillräckligt mycket bajs som händer, att man helt enkelt får hitta på eget skit att prata om.Stefan, känner inte dig, bryr mig inte ett dugg om allehanda alkoholvanor, en annan har varit en smula på örat, legat på Regeringsgatan och inte hittat hem, blir dock inte dömd för detta.Fredrik, du är så in i helvete jävla ful.Ha en trevlig vecka allesammans!

2011-09-09 @ 05:01:13

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0