Fulla Törners

Hade bestämt fikaträff med P och kom till det populära Törners. Visst är det ett favvoställe för många. Det märks och idag var det knökfullt där. Inväntade P och vi gick på bibblans cafe istället. Där satt P och en polare till P och P. För en gångskull tog jag The. Underbart gott The de hade. Kanelsmak. Mums. Köpte mig en falsk kaka. Eller den hette "Falsk potatisbakelse". Snacka om god. Påminde om morotskaka. Hemvägen var inte så kul. Fick trska i kylan. Kände verkligen frosten i kinderna.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Karpstryparn

MMM, kaffe är gott, även om min mage inte gillar det. Jag brukar säga så här: Jag gillar kaffe, men det gör inte cmin mage.Svar: Orsakerna till att jag inte gillar judar och muslimer beror bl a på att få av dem respekterar andra människor, judar och muslimer har mer gemensamt än de själva vill ha, det är väl bl a därför som de inte gillar varandra. Tyvärr blev mitt inlägg borttaget av någon trångsynt person som uppenbarligen mådde bra av att störa sig, hoppas personen mår bra nu då även om den personen troligen hör till dem som jag inte önskade ett gott nytt år. Nåja, det får jag ju aldrig veta, såvida inte han eller hon i någon kommentar att det var han eller hon som anmälde mitt inlägg.

Sånt tycker jag är fegt, personen borde ha skrivit till mig istället och sagt varför den inte gillade inlägget. Visst, jag gillar inte alla inlägg som står i andras bloggar, men har aldrig anmält något inlägg. Sånt är bara löjligt, gillar man inte vissa saker så är det bara att ge faan i att läsa, det är ingen som tvingar en.

Angående varför jag inte gillar veganer så har jag skrivit några inlägg om det på http://www.karpstryparn.blogspot.com , inläggen finns i månaden maj, i dessa klargör jag min inställning till veganer och varför jag tycker som jag gör om dem, har för mig att det är 2-3 inlägg.God fortsättning på det nya året förresten, hoppas du hade en trevlig Nyårsafton.

2010-01-02 @ 21:07:51
URL: http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn
Postat av: Stefan Falkelind

Karpstryparn: Det skulle vara väldigt intressant om du kunde komma med några exempel ang muslimer och judar.Jag kan inte hitta inläggen som du skrivit om veganer.

2010-01-03 @ 15:37:47
URL: http://falkelind.blogg.se/
Postat av: Karpstryparn

Svar till Stefan Falkelind: Hmm, konstigt, men de ska finnas där. Men gå in på google.se och sök på "Karpstryparn veganer", så ska du hitta dem.

Angående judar så har det bl a med Mellanösternkonflikten att göra, det är judarna i Israel som är orsaken till den.

När det gäller muslimer så är islam är avskyvärd och människofientlig religion, och de som utöver den är likadana i mina ögon. Ta det här med stening, kvinnoförtryck och halalslakt t ex. Sedan har vi islamiseringen av Europa också.Ja, det här var några exempel

2010-01-03 @ 15:53:35
URL: http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn
Postat av: Stefan Falkelind

Karpstryparn: Att det är en konflikt i Mellanöstern har med religionen att göra. Men man kan inte lasta alla judar för det. Vissa har en bokstavstro, vissa inte. Alla judar tycker inte lika eller utövar sin religion precis lika. Detsamma är det med muslimer. Självklar ska vi bekämpa stening, kvinnoförtryck mm. Men att sätta en stämpel på ett folkslag som onda är totalt fel.

2010-01-04 @ 15:13:31
Postat av: Karpstryparn

Svar till Stefan Falkelind: Struntprat, det har delvis med religionen att göra att det är konflikt i Mellanöstern, men det är Mellanösterns judar som är ansvariga till situationen därnere. De har draghjälp av andra judar också, dock inte alla men de flesta.Angående muslimer så är judar och muslimer i princip likadana, det finns det mängder med exempel på och ingenting kan rubba min uppfattning när det gäller detta, jag har sett för många bevis på det för att anse något annat.Jo, jag anser att man kan sätta stämpel på onda folkslag, om du anser motsatsen är upp till dig.Angående veganinlägg som jag har skrivit så har du ett av dem på http://karpstryparn.blogspot.com/2009/06/veganer-den-extrema-okunnigheten.html. Läs det gärna och kommentera.

2010-01-05 @ 02:10:47
URL: http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0