Knappast man blir bättre av kohjärna

Man ska inte bli brydd på våra superkändisar. Vissa har lite konstiga saker för sig. Mel Gibson är en av dem. Innan han ska spela poker så smörjer han in armarna med kohjärna. Inte ren men en salva som innehåller det. Skulle man bli bättre på poker av det? Knappast. Det är otroligt löjligt att han håller på så. Han måste ha fått ett hjärnsläpp. Eller vad tycker ni bloggläsare.


Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Fredrik Olausson

Måste du gå på krogen och gå förbi mej och säga idiot, vem tror du är en och beter sig som en idiot av oss två. inte är det jag allafall. då finns det bara en, bara ett alkolisert våp som alla skrattar ÅT.Gud vad tragisk du är, så fort du står vi nån person så måste du snacka skit om mej, dom du pratar med kommer fram till mej och bara skrattar och frågar om "den flintskalliga äckliga bögen" inte har alla hemma. och då säger jag att dom ska passa sig för dej pga att du är alkolist och ett våp med inga hästar hemma.

2010-01-11 @ 01:20:38
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: Maria

tja, att han smörjer in sig i en kräm innan han ska spela poker är väl inte så konstigt, tänk alla fotbolls spelare som har lyckostrumpor eller tennisspelare som måste ett par speciella skor, eller andra sim har en lyckopeng i fick, finns mycket olika ritualer mm som folk har för sig för att tro sig prestera bättre. Finns nog mycket konstigrae saker än att smörja in sig i en kräm innehålland kohjärna, lite äckligt möjligtvis.

2010-01-12 @ 09:59:57
URL: http://iamiamaria.blogg.se/halsa
Postat av: Jonte

Haha det låter rätt sjukt, dock är det väl som en lyckoamulett antar jag

2010-01-13 @ 10:02:12
URL: http://repeatmymusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0