Plaza ikväll

Har precis kommit hem från jobbet. Sitter och käkar nu. Man känner sig lite mör i kroppen efter arbetspasset. Ska fixa till mig och lyssna på musik. Sen blir det en sväng på Plaza. Känns som jag inte varit där på evigheter. Det blir så när man jobbar som jag gör. Vad ska ni göra en sån här lördag?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle vilja med på plaza, men jag börjar 7.30 imorgon. Det klarade man av bättre när man var yngre...Men man vet aldrig... Tooka på sommarnöje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-03-20 @ 21:15:18
Postat av: Fredrik Olausson

Men förihelvete, sluta skicka personer efter mej ditt jävla våp, och vad är det för idioter du skickar efter mej?? lika patetiska människor som du är använder du som torpeder, skaffa ett liv istället din tragiska jävel.du är så jävla patetisk, att du ens orkar med dej själv?? Fy fan.

2010-03-21 @ 03:17:22
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: Kurt

Du gnäller som om du vore en kvinna (är du det), du är för patetisk. Gnäller på allt, trött efter jobbet, men tjena vilken världsnyhet. Skaffa ett liv gosse. Lägg ner bloggen du blir ingen Bindefeldt! Du har inget liv! Du och Fadde är lika tomma i kolan!

2010-03-25 @ 21:48:25
URL: http://www.radioapparaten.com/
Postat av: Anonym

Kurt: Jag är nöjd med mitt liv. Jag strävar inte att bli någon Bindefeldt. Kanske du är avundsjuk på mig.

2010-03-27 @ 19:06:45

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0