Fick middagen utkörd

Var i valet och kvalet över vad jag skulle äta till middag idag. Skulle jag gå på affären oc h köpa nåt? Eller skulle jag knata iväg och köpa mig en pizza? Eller skulle jag beställa så de fick köra hem min mat? Ja svåra beslut här. Slutade att jag beställde pizza och sallad online. Perfekt att kunna göra så.


Foto: Stefan Falkelind

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer
Postat av: kirsi

vilka lyxproblem du har:)

2010-05-14 @ 22:22:39
Postat av: Maddox

ja, se dessa i-landsproblem ;)

2010-05-15 @ 01:20:34
URL: http://madeleneutani.blogg
Postat av: Fredrik Olausson

Har du hittat en ny krog att gå på?? Men hur ser du ut?? som en sliten 60årig gubbe?? Du skulle ha lyssnat på mina råd.Jag är chockad men glad för att du har gett upp att försöka vara nån du inte är och dina eviga försök att härma mej och stila över mej, men varenda gång så slutar det alltid att jag vinner.There is just one ME.

2010-05-15 @ 07:20:31
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: lisa

Tänk att Fredrik Olausson sprider skit omkring sig överallt. Ge mig en enda anledning till att någon överhuvudtaget skulle vilja vara dig. Jag vet vem du är och att du inte är fullt frisk i huvudet, berätta för folk vem som betalar ut din lön varje månad, att du omfattas av lagen LSS. Och du Stefan, bry dig inte om vad han skriver, ingen mening att försöka föra ett normalt samtal med en idiot!

2010-05-15 @ 14:21:37
Postat av: Fredrik Olausson

Ursäkta, undra nu vem som sprider skit, Jag sprider aldrig skit omkring nån. Vart får du allt ifrån, är du ett psyko som hittar på saker om folk eller??

Nu ska vi inte nedvärdera folk som behöver LSS hjälp, Det kan dom inte rå för, och det har ingen annan med att göra att dom behöver hjälp likaså om jag skulle behöva hjälp så hade DU inte med det att göra.Du Lisa verkar vara en inkompetent människa, som bör nog ta reda på lite fakta.

2010-05-15 @ 18:20:43
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: lisa

Hoppsan tror jag trampade på en öm tå. Fredrik Olausson du är en inkompitent våp och looser och jag hoppas du får vad du tål nån dag.

2010-05-15 @ 20:56:51
Postat av: Joppe

Fredrik Olausson är ju allvarligt psykiskt störd som håller på som han gör. Jag tycker synd om dig Stefan som har blivit måltavla för hans taskiga och ogrundade påhopp. Men jag säger bara: KARMA! Det kommer att slå tillbaka på honom rejält. Synd bara att det inte går att ens försöka prata med honom- det är verkligen Talk To The Hand som gäller med honom. Tråkig och dum liten skit.

2010-05-16 @ 09:41:09
Postat av: Fredrik Olausson

Lisa. Ingen fara, du trampade mej inte alls på tårna eftersom du är en tragisk person. Det hade varit en sak om uppgifterna stämde, för jag antar att dessa uppgifter hade varit sekretessbelagda.2010-05-16 @ 19:12:04
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/
Postat av: Fredrik Olausson

Joppe, Vadå ogrundade?? jag kan säga att jag har mycket grundande och egna erfarenheter om Stefan. men du joppe är väll en inkompetent idiot så du förstår inte bättre, Har du nånsin försökt prata med mej eller??? skulle inte tro det.

2010-05-16 @ 19:20:02
URL: http://fredrikolausson.blogg.se/

Kommentera inlägget här. Jag svarar på dina kommentarer på din blogg.:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0